Djevojke se brinu da hladni, siječanjski dani lakše padnu vašim ljubimcima.


Ovih siječanjskih dana nije samo vama hladno već i vašim četveronožnim ljubimcima. Dvije prijateljice su se vodile tom idejom te im kreirale udobnu i toplu odjeću.

Vezani članci Massimo - Virtualni koncert - 6 Massimo priprema presedan na sceni, otkriva čime ga je osvojio kćerin partner i što mu je ove godine bilo najteže Beta Sudar - 2 Mlada nada domaće glazbene scene Beta Sudar otkrila nam je svoj veliki strah, ali i svoj ljubavni status

'Ovo je moj mali Rodri, koji, kad je došao, je stvarno bio mali i za vrijeme hladnih perioda on jednostavno ne može podnijeti tu hladnoću, on se trese', otkrila je Viktorija Šebalj. Njezina kolegica Maja Cvetković također je vlasnica psića koji teško podnosi hladnoću.

'Ovo tu je mali yorki Mo, on je stari dedica već i njemu treba stvarno nešto toplo i udobno kad ide u šetnju. Obožava snijeg, kad dođe na snijeg, raspameti se ali krene se tresti i hladno mu je', kazala je Maja.

Dvije djevojke, inače diplomirane novinarke, odlučile su im same osmisliti odjeću, i to baš onu koja im se sviđa. Posao je u početku išao teško, no pomoću prijatelja i poznanika, zakotrljao se, pa sada dame imaju velike ambicije.

'Dawg Swag' 'hoodice' prvo smo napravile za svoje njuškice i naišle na brojne pozitivne komentare prijatelja i poznanika, koji su nas ohrabrili da krenemo u proizvodnju „hoodica“ i za ostale psiće. Razvijamo i veličine za veće pse, tako da će svi moći biti uživati u trendi 'hoodicama', kaže Maja.

Dawg Swag će osim 'hoodica' uskoro u ponudi imati i kabanice, kao i ogrlice, oprsnice i povodce. Svi proizvodi iz Dawg Swag kolekcije proizvedeni su u Zagrebu, koristeći najkvalitetnije materijale.

'Obraćamo punu pozornost na detalje, pa su naše 'hoodice' izrađene od najkvalitetnijih tkanina u različitim, trendi bojama. Ono što nas čini prepoznatljivima na tržištu je naš originalni dizajn kojim naglašavamo osobnost ljubimaca koji ih nose te posebno pakiranje u kojem proizvod dolazi“, kaže Viktorija.

Više pogledajte u prilogu IN magazina.