Grupe Vigor i Mejaši pjevali su Zorici, Mariji, Ani, a sad zajedno pjevaju Suzani. Udruženih snaga snimili su duet koji osvaja na prvo slušanje.

Galerija


Možda neka imena nikad neće dospjeti u pjesme, ali Suzana nije jedno od njih. Upravo o Suzanama pjevaju grupe Vigor i Mejaši u svojoj prvoj zajedničkoj pjesmi.

Vezani članci Obitelj Bosilj - 2 Kćerkica potpuno raznježila vođu Mejaša: "Suze su mi počele same od sebe, doslovno neopisivo" Mejaši - 1 Mejaši napravili glazbeni antidepresiv, zapjevao je i njihov član iz sjene koji ih prati od samih početaka

''Suzane su došle na svoje'', kažu nam. 

U videospotu za ovu pjesmu, koja je u samo tri dana na YouTubeu preslušana više od 80.000 puta, s razlogom se ne pojavljuje nijedna Suzana.

''Kada smo radili Mariju, neki su nam djevojku hvalili, neki su ju kudili, zašto mene niste zvali u spot, i ja se isto zovem Marija. Eto, da izbjegnemo tu situaciju, ovoga puta se 12 momaka skupilo u spot, što ćelavih, što s kosom, mislim da će ženski dio publike zaista imati u što gledati u spotu'', kaže nam Mario Roth. 

Videospot su snimili jednog nedjeljnog jutra nakon zajedničkog koncerta, a na snimanju spota glavnu riječ imao je... 

''Nikola, Nikola iz Mejaša je bio najglasniji. On je bio skretničar, idemo na cugu, idemo na snimanje, dečki, pauza 5 minuta, tako je to izgledalo'', pričaju nam. 

Kako to izgleda kad emocije svladaju pjevače Vigora i Mejaša?

Priznali su da su znali plakati zbog ljubavi. 

''Suze su za ljude, nisu suze samo za žene. I nama se vlaže oči s razlogom, tako da treba nekad malo, pa lažeš da je vjetar, kao nešto mi je upalo u oko'', objašnjava nam Mario. 

Onu pravu, zbog koje neće plakati, još uvijek nije pronašao.

''Mislim da sve stvari koje u životu vrijede da se dogode same od sebe, da se one ne traže tako, za ljubav će biti vremena'', govori nam. 

Snimajući zajedničku pjesmu i videospot, Mejaši i Vigor dobro su upoznali jedni druge, a što su nam sve otkrili, pogledajte u našem prilogu. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr. 

U sretnoj je vezi s raskošnom ljepoticom, a na Instagramu ljubi drugu: "Žena ti neće dati u kuću večeras"