Pčelinji ubodi

IZMET NA LICU, SPERMA NA KOSI Koliko daleko idu za ljepotu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za ljepotu treba trpjeti, ali koliko? Znate li da Gwyneth Platrow dopušta da je pčele ubadaju po cijelom licu?

Izreku da za ljepotu treba trpjeti, zvijezde su odvele na sasvim drugu razinu. Ubodi pčela, pijavica i nanošenje bikova sjemena na kosu samo su neki od bizarnih tretmana kojima se podvrgavaju.

Pogledaj i ovo Gwyneth Paltrow - 1 ''ono što mi se najviše sviđa...'' Gwyneth Paltrow otkrila kako se smiruje u stresnim situacijama: ''Nisam bila svjesna da postoji nešto poput toga''

Možete li uopće zamisliti da netko u tretmanima uljepšavanja koristi ptičji izmet? Mi ne. A naročito ne možemo zamisliti da ga na lice nanosi Victoria Beckham. Slavujev izmet navodno vam jamči porculanski ten.

'Odvratno, nisam za ništa takvoga', rekla je poduzetnica Lana Biondić. Ipak, takav tretman u njujorškom elitnom salonu stoji gotovo 2000 kuna. Gwyneth Paltrow, da bi izgledala svježe, dopušta da joj pčele izbodu lice. Bizarnije od toga, zvuči samo Madonnin tretman kojim sprječava atletsko stopalo. Naime, urinira po njemu. Osim toga, za lijepu kosu Lindsay Lohan koristi bikovu spermu, a Angelina Jolie ugradila je mrežu zlatnih niti, koje zatežu kožu lica i potiču je da proizvodi kolagen.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene