Sajam vjenčanja u Splitu

Veza s nogometašem cvate, Ana bacila oko na vjenčanice!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Peti po redu Sajam vjenčanja u Splitu pomogao je mnogim budućim mladencima odabrati sve što im je potrebno za njihov važan dan, dok je najveću pozornost izazvala humanitarna modna revija na kojoj su zablistala poznata lica.

Proteklog su vikenda brojni budući splitski mladenci uživali u raskoši petog po redu splitskog Sajma vjenčanja. Akciji su se priključila i poznata lica na VIP reviji, za koju je petu godinu za redom zadužena glumica Ana Gruica.

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

Nakon razvoda, atraktivna Splićanka koja 8. ožujka ima premijeru drame 'Životinjska farma' nije izgubila vjeru u instituciju braka. Veza na daljinu s nogometašem Kristijanom Ipšom i dalje cvijeta, pa nas ne čudi što je ove godine bacila oko na najnovije modele vjenčanica.

'Malo sam bila znatiželjna pa sam pogledala. Prošle godine sam onako s gnušanjem odbijala pogledat, a ove godine sam već ženski, onako klasično, kao nije me briga, malo pogledala. Uvijek se nađe neki lijepi model', priznaje.

>> Ava iz vjenčanice uskočila u kimono - spremna je na udarce!

S osmijehom na licu, reviju su iz prikrajka virili i nogometaši Dinama, koji su uoči derbija s Hajdukom odsjeli u istom hotelu. Najviše komentara izazvala je bivša Miss Hrvatske Katarina Banić, koja odnedavno radi kao nogometni skaut. Crnokosa Triljanka ne krije da mašta o velikoj svadbi.

Prvu Miss Universe Hrvatske Renatu Lovrinčević Buljan iz publike je bodrio 7-godišnji sin Borna. Zgodna Renata već 12 godina radi kao casting manadžerica i službeni trener za Miss Universe Hrvatske, čiji bi se svjetski izbor mogao održati i u Lijepoj našoj.

Kako je bilo na sajmu vjenčanja u Splitu, pogledajte u prilogu inMagazina.


 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene