Sve nam je ispričala!

Vesna Pisarović ponovno u Zagrebu: Pjevačica progovorila o Dori i novom albumu koji priprema

Vesna Pisarović pjeva na koncertu (Foto: IN Magazin) - 2 Vesna Pisarović pjeva na koncertu (Foto: IN Magazin) - 2 In Magazin 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Pjevačica Vesna Pisarović (Foto: IN Magazin) Vesna Pisarović pjeva na koncertu (Foto: IN Magazin) - 2 Vesna Pisarović pjeva na koncertu (Foto: IN Magazin) - 3 Vesna Pisarović pjeva na koncertu (Foto: IN Magazin) - 1 +0 Vesna Pisarović (FOTO: Boris Scitar/PIXSELL) Galerija

Nekadašnja pop zvijezda Vesna Pisarović ponovno je nastupila u Zagrebu. Ovog puta nije pjevala hitove koji su je proslavili, već jazz. Vesna ipak nije rekla "zbogom" popularnoj glazbi pa tako planira novi pop album i velik koncert u Splitu. Otkrila nam je i što misli o povratku Dore. Priča naše Julije Bačić.

Jazz za Zagrepčane, a pop za Splićane - takav je plan Vesne Pisarović ovog ožujka. Nakon što je na Dan žena nastupila u metropoli, 23. ožujka sprema se svojim starim hitovima osvojiti i Split.

Pogledaj i ovo Vesna Pisarović u Ciboni - 2 I dalje je omiljena! Vesna Pisarović za dugoočekivani koncert u Ciboni odabrala je outfit koji je dokazao da je u formi isto kao i na vrhuncu karijere!

''Ovaj put ću se pripremiti, na FERU su me iznenadili, jer su preuzeli potpunu odgovornost nad pjesmama što nisam nikad doživjela, jako sam se iznenadila, ali sad znam - ako Maše Mito dođe ovako (diže ruke) probat ću i ja nekako'', našalila se Vesna. 

Euforija koju je izazvao njezin prošlogodišnji nastup na brucošijadi zagrebačkog FER-a i nju je ostavila bez teksta.

''Još uvijek sam pod dojmom i nemam odgovora na to, pokušala sam analizirati jer volim imati odgovore na pitanja koja si postavljam, ali nije ni bitno, krasno je'', zaključila je. 

"Jazz u izvedbi Vesne Pisarović" - krajem devedestih ovo je zvučalo nemoguće, a danas se upravo u tom glazbenom žanru najbolje osjeća.

''Ta cijela transformacija iz jedne, iz mogućnosti prelaska iz jedne situacije u drugu nije došla preko noći, dijeli nas 12 godina. 12 godina ulaganja u neku drugu glazbu, neki drugi izričaj'', kaže nam. 

A već 12 godina njezina je adresa izvan domovine.

''Živim na nekoliko adresa, tako da povratak, što je povratak, čemu povratak? Ne znam što će dalje biti da me odvede na neko posve treće mjesto'', objašnjava. 

Zbog užurbanog životnog tempa u glavnom gradu Njemačke ne stigne pratiti ni što se događa na hrvatskoj glazbenoj sceni, ali povratak Dore nije je oduševio.

''Moram priznati da više nisam toliko zainteresiran za taj dio hrvatske glazbe tako da ne mogu komentirati previše, ali želim svu sreću Roku i Žaku. Ali mi se čini da je malo nedostajalo glamura ove godine ovako po svemu sudeći ovako po reakcijama, čisto po reakcijama vas novinara.'', rekla nam je kratko. 

Na vrhuncu svoje pop-karijere, 2002. predstavljala nas je na Eurosongu, a za hitovima poput "Dolje na koljena" , "Ti si kriv" i drugima mnogi i danas žale. Zato se Vesna sprema snimiti novi pop album. Jedva čekamo!

''Da, da. Doći će pomalo, sve ide svojim tokom, nekako se sve samo po sebi nameće bez nekog velikog plana, bez neke velike želje osim da sama iznutra osjećam strast prema tome i želju da to nekako okončam i stavim točku i imam nešto za reći'', rekla nam je. 

Cijeli razgovor pogledajte u prilogu IN magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju James Franco i Isabel Pakzad (Foto: Profimedia) James Franco i Isabel Pakzad (Foto: Profimedia) James Franco i Isabel Pakzad (Foto: AFP) James Franco i Isabel Pakzad (Foto: AFP) +0 James Franco i Isabel Pakzad (Foto: AFP) Celebrity Ne skidaju ruke jedno s drugog: Već je dvije godine s 15 godina mlađom, ali svoju romansu skrivaju od javnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene