Do jeseni!

Večeras posljednja epizoda Kumova prije ljetne stanke: Koje će dogodovštine pamtiti glumci?

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Kumovi - 5 Kumovi - 4 Kumovi - 3 Kumovi - 2 Kumovi - 1 Kumovi Ekipa serije Kumovi - 3 Ekipa serije Kumovi - 2 Ekipa serije Kumovi - 1 Serija Kumovi +13 Kumovi - 4 Galerija

Popularna serija Nove TV ''Kumovi'' večeras će emitirati posljednju epizodu prije ljetne pauze. Do povratka u jesen, odmorit će i produkcija i glumci. Ali za sad se još užurbano snima. Što nas čeka u večerašnjoj epizodi, koje dogodovštine će pamtiti mladi glumci poput Ane Uršule Najev, Nike Barišić, Lovre Kondže, kojima je ovo prvo iskustvo na setu serije, te gdje odlaze na odmor, doznajte u prilogu In magazina!

Na setu Kumova još uvijek se užurbano snima. Večeras se emitira posljednja epizoda prije ljetne stanke. Neke će situacije u Zaglavama ostati nerazriješene, ali neke će napokon dobiti kraj. Kakav? Za odgovor je možda najbolje pitati glumce:

Pogledaj i ovo Domagoj Ivanković Nije to očekivao? Pogledajte kako je Josip iz "Kumova" reagirao kada je vidio da ga snimaju, šetao je u ležernom izdanju

''Taman dolazi period nekakvog zakuhavanja s Martinom, nekakvih gadnih intriga koje će usljediti'', otkriva Lovre Kondža.

''Zakuha se da, ali što se lika tiče on će ostati na aufingeru u garedoribi preko ljeta, a za ostalo ćemo vidjeti, ali da, bit će neodgovorenih pitanja čisto da bi na jesen mogli krenuti što jače i bolje'', dodao je Domagoj Ivanković.

''Moj lik je postao nekako dosta moralna vertikala, nekak se sabrala, našla se, počela je raditi'', govori Nika Barišić. 

''Macani sad ulaze u novu dramu, kao i uvijek, malo po malo pa neka drama, velike promjene će se dogoditi,  neki će pokušati otići zauvijek'', govori Mirna Mihelčić. 

Da, da, znamo da se mnogo toga ne smije reći, i baš zato takva pitanja im i inače teško padaju, čak i kad ih to traže najbliži:

''Ljudi stalno pitaju, šta bude, šta će biti, zašto je bilo ovo zašto ono, netko nekog živcira iz serije, ...ima svakakvih pitanja i jako su smješna'', priznaje Domagoj Ivanković.

''Ja uvijek kažem ne smijem ništa reć, ali gledajte bit će pikantno i zabavno, bit će stvarno svega'', dodala je Ana Uršula Najev.

Mladim glumcima ova serija je jedna od prvih iskustava na setu serije, a savjeti starijih kolega glumaca su od neprocjenjive vrijednosti:

Za produkciju i glumce ipak, vrlo brzo stiže ljetna stanka. Iako se nakratko rastaju od svojih likova, ponešto od njih rado bismo prisvojili i u stvarnom svijetu:

''Zna se izboriti za sebe, i za svoje i za ono što voli ne okljeva. Ne reagira ishitreno nego zna šta treba u trenutku napraviti'', kaže Nika Barišić.

Ono što je sigurno – planovi za ljeto su već ovdje. A ako vam budu nedostajali, evo gdje ih možete vidjeti u nekim drugim ulogama:

A onda nakon odmora, ponovno se u jesen Kumovi s novim nastavcima vraćaju na Novu TV!

In Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Balotelli i Francesca Monti - 4 Mario Balotelli i Francesca Monti - 2 Mario Balotelli i Francesca Monti - 3 Mario Balotelli i Francesca Monti - 1 +8 Mario Balotelli - 3 Celebrity Zločesti dečko nogometa ljubio je i sinjsku manekenku, a nakon sreće zbog zaruka već je uhvaćen s drugom bujnom ljepoticom!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Kraljev Petra Kraljev Petra Kraljev - 1 Petra Kraljev - 2 +16 Petra Kraljev Celebrity Domaća glumica ponosno pokazala utegnuti trbuh, minijaturni topić koji je nabacila nije puno toga pokrio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene