nova masterchef avantura

Večeras počinje utrka za novog hrvatskog MasterChefa: Svi kandidati imaju isti san, a evo što ih sve očekuje!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Počinje utrka za novog hrvatskog MasterChefa - 1 Počinje utrka za novog hrvatskog MasterChefa - 2 Sve je spremno za novu sezonu Masterchefa - 7 Masterchef Masterchef Masterchef Damir Tomljanović Masterchef Masterchef Masterchef +16 Masterchef Galerija

Jedinstvena televizijska ''MasterChef'' kuhinja ponovno otvara svoja vrata a kuhari amateri spremni su pokazati svoje vještine. Svi kandidati dijele isti san – da postanu novi hrvatski MasterChef! A prva stepenica su svakako audicije, što na sve kažu članovi žirija, a što čeka kandidate pogledajte u prilogu In magazina!

Još jedna Masterchef avantura počinje. Prvi kandidati spremni su stati pred žiri i zadovoljiti njihova zahtjevna nepca.

''Ima jako puno zanimljivih kandidata. Ima i osjećaja dosta, to je jako bitno, uvijek kad kuhaš, kuhaš sa osjećajima. Gledateljima će biti jako interesantno'', govori Melkior Bašić. 

Pogledaj i ovo Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin opasno dobri Omiljeni chefovi iz MasterChefa udružili snage u kuhinji pa završili u društvu policije!

U popularni show ove sezone prijavilo se više od 2 tisuće zaljubljenika u kuhanje. Neki će svoj put završiti već na ovoj prvoj postaji dok će se drugi izboriti za daljnje natjecanje.

''Nisam strogi, ja više se baziram na karakter i ja jednu pomoć jer ovo je jako stresno i ovo je njima kao mladim amaterima. To je svakom kandidatu jako teško vidjeti i ovo je daje im tako reći jedan uvid u profesionalni svijet'', kaže Damir Tomljanović. 

''Bilo je svega, spajanje nespojivog, ali po mojem mišljenju nisu toliko pomakli granice, ima par izuzetaka, ali stvarno ima svega'', kaže Stjepan Vukadin. 

Nakon prvih audicijskih izazova 60 kandidata će dobiti priliku kuhati i natjecati se u sljedećem krugu natjecanja. Nakon toga će u grupama po 10 kuhati jela prema zadanim naimirnicama. Najbolji će dobiti pregaču, ali i priliku odabrati u čijem timu od tri člana žirija žele biti.

''Ovo je u biti jako težak fizički posao, s jako puno naprezanja s jako malo slobodnog vremena i to je ono što treba ljudima pokazati. Mi nismo zvijezde mi smo samo ljudi koji rade, ono što bi rekli šljakeri'', govori Damir. 

Svaki član žirija može u svom timu imati po sedam kandidata, te će u ovom jako uzbudljivom krugu natjecanja samo 21 natjecatelj biti odabran za daljnje natjecanje

''Mene su kandidati doživjeli kao nekog ozbiljnog, opasnog, strogog, ali u biti kad dođu ispred nas, kad imaju onih zadnjih 10 minuta za završit svoje jelo, onda su u biti shvatili da nisam toliko. Možda na prvu izgledam malo ozbiljno i prepadnu se tako da kažem, ali stvarno nisam ja bih rekao Stipe mekoga srca'', kaže Stjepan Vukadin. 

Pred kanidatima će biti mnogo izazova. Jer u u jedinstvenu Masterchef kuhinju i vilu na kraju će ipak moći ući samo 19 kandidati.

''Ima ih, ja ih imam, naravno imam ja svoje favorite. Nije to samo jelo, poanta je kakva je osoba i kakav ima stav i držanje i kakav pritisak može izdržati kad mu nadređeni nešto govore'', kaže Melkior Bašić. 

Kutija iznenađenja, Stres test, Gastrodueli gosti kuhari i razni drugi izazovi čekaju MasterChef natjecatelje koji će morati pokazati svoju snalažljivost, kreativnost, brzinu.

''Ima definitivno zeznutih izazova da, naravno, da i to je poanta i cilj. Da, moraju biti teški zadaci'', govori Tomislav Škunca Škuf. 

Svi kandidati dijele isti san - postati novi hrvatski Masterchef. Tko će prvu stepenicu preskočiti već večeras ne propustite pratiti večeras nakon serije Bogu iza Nogu na Novoj TV!

''Nadam se da ćemo preživjeti!'', poručio je Damir za kraj!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Profimedia) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) +5 Michael Douglas i Catherine Zeta Jones (Foto: Getty Images) Celebrity Moćni par u koji su bili uprti svi pogledi, a divna glumica jednim je detaljem na haljini zaokupila baš svu pažnju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene