Postaje sve užarenije!

Vatrena MasterChef kuhinja: Jedan tim naći će se u problemima, a Igor je komentirao i svoje ispadanje

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Igor Ivanović, Masterchef In Magazin: Igor Ivanović, Masterchef In Magazin: Igor Ivanović, Masterchef In Magazin: Igor Ivanović, Masterchef In Magazin: Igor Ivanović, Masterchef In Magazin: Igor Ivanović, Masterchef In Magazin: Igor Ivanović, Masterchef In Magazin: Igor Ivanović, Masterchef +0 In Magazin: Igor Ivanović, Masterchef Galerija

Vrata MasterChef kuhinje prošloga su se tjedna zatvorila za Igorom Ivanovićem. Prema odluci žirija, Igor nije najbolje replicirao zadano jelo, što ga je koštalo ostanka u showu. Zašto se s odlukom žirija djelomične slaže, što bi sada promijenio te kakvi novi izazovi očekuju preostale kandidate, pogledajte u prilogu In magazina.

Krem juha od slanutka i graha s prženim žličnjakom od kozica te aromatizirani kreker presudili su Igoru koji je nakon toga napustio daljnje natjecanje Masterchefa.

Pogledaj i ovo In Magazin: Robert Predrag Žmire - 4 životna prekretnica! Što danas radi kandidat Robert Predrag Žmire koji se natjecao za titulu Masterchefa davne 2011. godine? Poslije showa karijera je krenula prema gore!

''S komentarima žirija se slažem djelomično, oni su meni zamjerili što mi je juha bila preslana i što mi je žličnjak izgorio. On je malo bio više pečen, ali po meni nije baš izgorio. A juha da je bila slana, dobro i njihova je bila slana kad sam ju ja probao tako da…ne bih znao što reći'', govori Igor Ivanović. 

Sve je pošlo po zlu još kad je tijekom jednog izazova ozlijedio ruku. A to nije bio jedini izazov s kojim se morao nositi.

''Mogu reći da mi je najveći izazov predstavljalo znači snalaženje u novoj kuhinji, u novim uvjetima rada, sve novo, namirnice, začini, ograničen broj namirnica, pa vremensko ograničenje, nešto što mi je predstavljalo najveći problem'', kaže Igor. 

Kad bi mogao ponoviti svoju avanturu, neke bi stvari ipak drugačije napravio.

''Da mogu vratiti vrijeme vjerojatno bih izabrao druga jela koja ću kuhati u nekakvom tom izazovu karaktera. Vjerojatno bih to radio smirenije, vjerojatno ne bih išao u širinu, ne bih radio više jela nego bih se posvetio jednom koje bi ispalo malo drugačije, bolje, a ne više jela koja su ispala kako jesu'', kaže. 

Svojeg favorita, kaže, ne može izdvojiti jer je s kandidatima proveo premalo vremena. Ipak, jedna anegdota mu je ostala u lijepom sjećanju.

''Najbolja uspomena, kad smo bili u kući, u vili i onda smo imali jedan vic koji smo svi ponavljali, a to je bilo Zdravo grašak. To sad ne mogu ponoviti ali to je bilo zdravo grašak'', kaže. 

Kulinarsku avanturu volio bi nastaviti vlastitim projektom.

''Definitivno ću se nastaviti baviti kuhanjem jer to je moja strast, kuhat ću uvijek. Imam jedan plan kako približiti turistima koji dolaze kod nas u Istri više nekakvu tradicionalnu kuhinju ali o tom projektu o tom, potom jer on je još u izradi'', izjavio je. 

U Materchef kuhinji postaje sve užarenije. Održan je prvi gastroduel, a kuhanje u timovima pokazalo se kao nimalo lak zadatak. Članovi tima izmjenjivali su se svakih 15, odnosno 10 minuta, što je ispalo zahtjevnije nego što su mislili. Pred timom koji je izgubio novi su izazovi. Kako će se u njima snaći i tko će sljedeći napustiti MasterChef, ne propustite pratiti u novim epizodama Masterchefa na Novoj TV!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 1 Hana Huljić - 2 +2 Hana Huljić - 1 Celebrity Hana Huljić pokazala s kim uživa dok svi pričaju o njezinoj vezi s Grašom, a fotka je potvrdila i nešto o čemu se naveliko šuška?

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Penelope Cruz i Tom Cruise (Foto: AFP) Penelope Cruz i Tom Cruise (Foto: AFP) Tom i Connor Cruise (Foto: AFP) Tom i Connor Cruise (Foto: AFP) +5 Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Stručnjaci pojasnili što se točno dogodilo s licem Madonne i Toma Cruisea, koji su ovih dana sve šokirali svojom pojavom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene