Usred diplomatskog sukoba

Vanna otkazala bizaran nastup Crnoj Gori! Zvali je da pjeva na rođendanu jedrenjaka otetog Hrvatskoj

Hrvatska pop diva Vanna dospjela u središte hrvatsko-crnogorskog diplomatskog spora (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Hrvatska pop diva Vanna dospjela u središte hrvatsko-crnogorskog diplomatskog spora (Foto: Dnevnik.hr) - 3 DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Hrvatska pop diva Vanna dospjela u središte hrvatsko-crnogorskog diplomatskog spora (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Hrvatska pop diva Vanna dospjela u središte hrvatsko-crnogorskog diplomatskog spora (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Hrvatska pop diva Vanna dospjela u središte hrvatsko-crnogorskog diplomatskog spora (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Vanna (FOTO: Screenshot/IN magazin) Vanna (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) +0 Vanna (FOTO: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL) Galerija

Hrvatska pop diva Vanna dospjela je u središte hrvatsko-crnogorskog diplomatskog spora.

Igrom slučaja Vanna se našla u središtu diplomatskog sukoba između Hrvatske i Crne Gore. Naime, najavljen je njezin nastup u crnogorskom Tivtu, na proslavi 85. godišnjice jedrenjaka ''Jadran''.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić, TLZP - 12 a što je tek napravila s njima! Pogledajte trenutak kad su našoj mladoj pjevačici usred nastupa ispali zubi, komentari na ovaj prizor su urnebesni!

Problem leži u tome što je spomenuti jedrenjak ratne '91. otet iz Splita, a naše Ministarstvo obrane čini sve kako bi brod vratilo Hrvatskoj. Mnoge je stoga začudila informacija da će hrvatska pop diva u Tivtu zapjevati u čast broda i njegove posade.

No kad smo pjevačicu u telefonskom razgovoru upoznali s bizarnom situacijom u kojoj se našla, Vanna nas je nakon kratkog vremena obavijestila da je otkazala najavljeni nastup u Crnoj Gori. Tko je došao na ideju da hrvatsku pjevačicu angažira da zapjeva u Tivtu, nije nam poznato.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene