25 godina karijere

Slavu stekla devedesetih: 'Ne trebam posebna ugađanja niti s 'peruškom po riti''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vanna je koncertom Ispuni mi želju u pratnji Zagrebačke filharmonije proslavila 25 godina karijere.

Poznatu pop pjevačicu Vannu koja je slavu stekla još u devedesetima susreli smo na dubrovačkoj Copacabani. Baldahini, kokteli i ugodna glazba su dobrodošli, priznaje, no ona se na plaži može zabaviti i bez njih.

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

Vanna je u Dubrovniku održala intimni koncert na otoku Lokrumu i oduševila publiku, kako svojim vokalom sposobnostima, tako i ugodnim razgovorom između glazbenih brojeva.

Svoje godine ne skriva, a o peglanju bora još uvijek ne razmišlja.

'Ja ne trebam nekakva ugađanja, nadam se da tako i djelujem. Ne treba mi se, kako se kaže, s peruškom po riti. Ja trebam imati zdrave temelje da bi se osjećala dobro', kaže kroz šalu.

Romantičan trenutak za nju nije namješten. On se stvori ni iz čega i treba ga samo prepoznati.

Vanna je koncertom Ispuni mi želju u pratnji Zagrebačke filharmonije proslavila 25 godina karijere. Na nastup je izuzetno ponosna kao i na istoimeni CD s tog nastupa. Slušajući svoje pjesme u potpuno novom ruhu ostvarila se njezina želja.

Što je još otkrila pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene