Vanna je koncertom Ispuni mi želju u pratnji Zagrebačke filharmonije proslavila 25 godina karijere.


Poznatu pop pjevačicu Vannu koja je slavu stekla još u devedesetima susreli smo na dubrovačkoj Copacabani. Baldahini, kokteli i ugodna glazba su dobrodošli, priznaje, no ona se na plaži može zabaviti i bez njih.

Vezani članci Zsa Zsa objavila spot za Dubine - 2 Zsa Zsa ostvarila san i snimila obradu duhovne pjesme "Dubine": "Mislim da nam to svima sad treba" Najromantičnija vjenčanja slavnih Hrvata i Hrvatica - 3 Donosimo popis najromantičnijih domaćih vjenčanja prožetih emocijama i suzama

Vanna je u Dubrovniku održala intimni koncert na otoku Lokrumu i oduševila publiku, kako svojim vokalom sposobnostima, tako i ugodnim razgovorom između glazbenih brojeva.

Svoje godine ne skriva, a o peglanju bora još uvijek ne razmišlja.

'Ja ne trebam nekakva ugađanja, nadam se da tako i djelujem. Ne treba mi se, kako se kaže, s peruškom po riti. Ja trebam imati zdrave temelje da bi se osjećala dobro', kaže kroz šalu.

Romantičan trenutak za nju nije namješten. On se stvori ni iz čega i treba ga samo prepoznati.

Vanna je koncertom Ispuni mi želju u pratnji Zagrebačke filharmonije proslavila 25 godina karijere. Na nastup je izuzetno ponosna kao i na istoimeni CD s tog nastupa. Slušajući svoje pjesme u potpuno novom ruhu ostvarila se njezina želja.

Što je još otkrila pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.