još je pod dojmom

Našle zajednički jezik: Vanna otkrila o čemu je razgovarala s Bocellijevom suprugom

Vanna (FOTO: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL) Vanna (FOTO: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Bocelli (FOTO: PR) Vanna (FOTO: Davor Višnjić/Pixsell) +0 Vanna (FOTO: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL) Galerija

Uz bok slavnog Andree Bocellija u zagrebačkoj Areni stala je i Vanna. Naša pjevačica s tenorom i njegovom suprugom družila se i van pozornice.

Nakon tri godine, jedan od najboljih tenora svih vremena Andrea Bocelli ponovno je nastupio u zagrebačkoj Areni. Svojim maestralnim izvedbama još jednom je dirnuo publiku. Dijelom te čarobne večeri bila je i Vanna, koja je s Bocellijem otpjevala duet - "Canto Della Terra".

Pogledaj i ovo In Magazin: In vrt - 1 Uskoro Znate li nekoga komu bi uređenje vrta ispunilo snove? Priuštite mu nezaboravno iznenađenje u novom nastavku serijala IN vrt!

„Nevjerojatna večer za mene i moju obitelj. Dio sam priče koja je na trenutak izgledala kao što je u mojim najljepšim snovima. Konačno imam da i tu neku uspomenu. Rekli su mi nemoj ga tako gledati izgledaš kao da si neko udivljeno dijete“, govori Vanna.

Vanna (FOTO: Davor Višnjić/Pixsell) Vanna (FOTO: Davor Višnjić/Pixsell)

Pjevačica priznaje da joj je ovo jedna od najljepših suradnji u karijeri. „Najbolja je fora s njima, s bračnim parom Bocellli. Gospođa Veronica i on još su u 16 sati bili u Toscani, a ja se spremam od jutra. Bocelli je vrlo profesionalan, vrlo skuliran, vrlo pripremljen, točno zna kad treba raditi u tako kratkom periodu i pripremi glas i samog sebe za koncert", kaže pjevačica koja se imala prilike i za čašicu razgovora sa suprugom slavnog tenora. 

"Zanimljiv razgovor vodio se oko uvođenja tih novih pjesama između njegove supruge i mene. Osim nekih drugih sitnih razgovora koji su išli u vrlo širokom smjeru od djece do svega, nekih intimnih stvari koje gode mojoj taštini“, otkriva Vanna.

Osim dueta, Vanna je otpjevala još jednu pjesmu, a za nastup se, kaže, temeljito pripremala s Martinom Tomčić Moskaljov i Ivanom Husar Mlinac. Priznaje da je prije nastupa imala tremu, osobito na probi.

„Tad me bilo frka jer sam znala da je dirigent, ta spona s Bocellijem koji će njemu reći ova je ili nije. Kad mi je on rekao ma brava, brava, ja sam rekla ahhh“, sa smiješkom se prisjeća Vanna.

Andrea Bocelli (FOTO: PR) Andrea Bocelli (FOTO: PR)

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene