temperamentna Vanna

Lako gubi živce: "Kako da čovjek ne kaže ništa sramotno po sebe?"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vanna se priprema za svoj veliki koncert u Lisinskom, a nakupljenog stresa rješava se uz nogomet.

''Izmiješane boje'' novi je Vannin singl kojem je hrabro dala vlastoručni autorski potpis. Emotivna balada u retro štihu već je krenula prema vrhovima top ljestvica. "Ima taj jedan aranžman koji je old school, rekli bismo, što se danas vraća u trend. Mogu se mogu pohvaliti da o tome nešto znam, ali je bez nekakvih pretenzija rađena da bude velika pop balada nego je ostavljena u tom nekakvom intimističkom stilu", kaže Vana za IN magazin. 

Pogledaj i ovo Vanna - 1 ''Lijepa žena i njena sjena'' Obasjana suncem Vanna je pokazala zgodne noge u minici, ali svi su gledali u skupocjene štikle koje je nosila

Cijeli koncert nije samo da uživanje u Vanninih 27 godina karijere, već iza svega stoji i humanitarni karakter.  "Ovaj put to je za udrugu za djecu koja su rođena sa down sindromom za potrebe koje oni imaju, najviše za socijalizaciju i uključivanje u nastavu i u vrtićkoj dobi i školi", otkriva pjevačica.

Nakupljeni stres Vanna riješava uz nogomet koji joj je jedan od omiljenih ispušnih ventila. "I svi ostali sportovi! Ja kad vidim sport na televiziji, ja obavezno zaustavim, govori Vanna kojoj tu i tamo u žaru navijanja preko usana prijeđe i koja psovka. "Kada je naša rukometna reprezentacija izgubila zadnje dvije utakmice pa kako da to čovjek odgleda i ne kaže ništa sramotno po sebe!", kaže Vanna. 

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene