Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagrebačka klupska scena od sinoć je bogatija za još jedno mjesto, a okupilo se i puno poznatih lica.


Na otvorenju novog kluba bila je i Vanja Mamić koja pak ne izlazi često, a noćni provodi joj čak ni u dvadesetima nisu bili omiljena zabava jer je oduvijek više voljela ranije ustati i ranije leći.

Vezani članci Andrija Jarak Andrija Jarak: "Govori se da je još petero uhićenih spremno na priznanje u zamjenu za slobodu" Zoran Milanović GONG prijavio predsjednika Milanovića, niz ministara i načelnika Oružanih snaga zbog posjeta Klubu Dragana Kovačevića

Vanja Mamić sretna u novoj vezi: 'Pronašla sam mir uz dragu osobu'

A kako kao mama proživljava izlaske svoje djece? 'Moja djeca su totalno genetski na mene pokupila što se tiče izlazaka, što mi je vrlo drago. Po nikakvim diskotekama ih ne ganjam, ne čekam, super su', hvali Vanja svoju djecu no jednako je sramežljiva kad je u pitanju njezin ljubavi život koji je ponovno u središtu pozornosti, otkad ljubi dubrovačkog poduzetnika.

'Ma ja ne volim pričati uopće o ljubavnom životu, možemo o životinjama, o konjima, o sportu, ali nekako privatni život je privatni tako da je sve ok', poručila je Vanja. Pogledajte više u ulomku inMagazina. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook