Razvod Zorana Mamića glavna je tema proteklih dana, a što o svemu ima za reći njegova bivša supruga Vanja?


Atraktivna Vanja Horvat, donedavno Mamić, oduševljava modnim kombinacijama i zrači samopouzdanjem. Dokazala je to i na modnoj reviji, gdje je stala pred kamere, iako je bila svjesna da pitanja o ponovnom razvodu njezina bivšeg supruga neće nedostajati.

I dok se nagađa kako je Zoran Mamić drugu suprugu Anu Šikić ostavio zbog manekenke Antice Filipović Grčić, koja se navodno već i preselila na njegovu adresu u Saudijskoj Arabiji, njegova prva supruga Vanja zabavlja se u društvu prijateljica.

'Privatno ništa ne odgovaram. Pala s konja, živa - zdrava. Vezano uz razvode u obitelji Mamić ne bih se štela mešat. Ja imam svoj život, drugi akteri imaju svoj. Nemam niti jedan komentar', rekla je Vanja.

Vanja i Zoran Mamić (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL)

Podsjetimo, ne samo da se nakon dvije godine braka razvodi Vanjin bivši suprug Zoran, već se i Mario Mamić iselio iz doma koji je dijelio sa suprugom, bivšom voditeljicom Monikom.

Vanju Horvat ti bračni brodolomi ne zanimaju, a umjesto da se bavi tuđim životima, Vanja već planira zimovanje i to u toplijim krajevima.  'Ja sam totalno tip koji voli zimu provoditi u nekakvim toplijim krajevima. Užasno sam zimogrozna', priznaje Vanja.

Vanja Mamić (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL)

Podsjetimo, Vanja i Zoran Mamić rastali su se prije šest godina, a tek nedavno Vanja je odlučila prezime Mamić zamijeniti svojim djevojačkim prezimenom Horvat.

Tko se još od poznatih našao na reviji u tunelu Grič i što su nam sve otkrili pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.