Svi su gledali u nju

Nakon dugo vremena u javnosti se pojavila Vanja Halilović i otkrila nam kakav život trenutno vodi!

Dizajnerica Đurđica Vorkapić pripremila pravi užitak za ljubiteljice mode (Foto: Dnevnik.hr) Dizajnerica Đurđica Vorkapić pripremila pravi užitak za ljubiteljice mode (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Dizajnerica Đurđica Vorkapić pripremila pravi užitak za ljubiteljice mode (Foto: Dnevnik.hr) Dizajnerica Đurđica Vorkapić pripremila pravi užitak za ljubiteljice mode (Foto: Dnevnik.hr) Dizajnerica Đurđica Vorkapić pripremila pravi užitak za ljubiteljice mode (Foto: Dnevnik.hr) Dizajnerica Đurđica Vorkapić pripremila pravi užitak za ljubiteljice mode (Foto: Dnevnik.hr) Dizajnerica Đurđica Vorkapić pripremila pravi užitak za ljubiteljice mode (Foto: Dnevnik.hr) Dizajnerica Đurđica Vorkapić pripremila pravi užitak za ljubiteljice mode (Foto: Dnevnik.hr) Dizajnerica Đurđica Vorkapić pripremila pravi užitak za ljubiteljice mode (Foto: Dnevnik.hr) Vanja Halilović (Foto: PR) Rene Bitorajac (Foto: PR) +0 Lana Gojak (Foto: PR) Galerija

Vanja Halilović plijenila je pozornost na reviji Hippy Gardena.

Zagrebački Gornji grad pretvorio se u mističnu šumsku bajku, no ovosezonske Hippy Garden kraljice i princeze malo toga prepuštaju mašti.

Pogledaj i ovo Borna Kotromanić - 3 Raskomotila se Jedna od najbogatijih Hrvatica na reviji se pojavila bez očitog detalja na sebi, a sve je otkrila skupa prozirna haljina!

''Ne razmijem kako se moda bez dekoltea zove modom. Znaš u kojem smislu... Poanta je pokazati ženske lijepe stvari, lijepe atribute a dekolte to najljepše pokazuje, što ne!'', kazala je Đurđica Vorkapić koja stoji iza ovog modnog brenda.

Dekolte ili zakopčana do grla, Hippy Garden dama iz najnovije kolekcije Đurđice Vorkapić malo je koga ostavila ravnodušnim. Oduševljenje nije krila Borna Kotromanić - već je bacila oko na nekoliko komada.

''Ja se uvijek zezam da se ja lako nosim sa svojim godinama dok Jennifer Lopez ima više od mene. Pa kad može ona, onda budem i ja'', kazala je Borna.

Ipak, oči su bile uprte i u jednu ljepoticu. Vanji Halilović teško ćete naći manu pa nije čudo da se mediji vole baviti istraživačkim novinarstvom, kad je njezin tajnoviti ljubavni život u pitanju.

''Pa nekako sam se navikla, ali ako ste vi fer onda sam i ja fer, što se tiče nekih pitanja i svega. Inače sam dosta zatvorena po tom pitanju i mislim da je to ok, ali tako svatko si izabere ono što mu odgovara i ponudi onoliko koliko hoće. Vodim neki normalan miran život i sretna sam!'', kazala je bivša TV voditeljica.

Tko se još našao na ovom događaju i što je rekao, pogledajte u video prilogu. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene