Nova uloga

Vanda Winter progovorila o majčinstvu i priznala što joj je bio najveći problem kada je preuzela novu ulogu

Vanda Winter o majčinstvu i svemu što ono nosi (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Vanda Winter o majčinstvu i svemu što ono nosi (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Vanda Winter o majčinstvu i svemu što ono nosi (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Vanda Winter o majčinstvu i svemu što ono nosi (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Vanda Winter o majčinstvu i svemu što ono nosi (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Vanda Winter o majčinstvu i svemu što ono nosi (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija

O majčinstvu i svemu što ono nosi, s našom Paolom Valić Bekić razgovarala je Vanda Winter. Poznata pjevačica i glumica majka je malenog Fabijana, a Paoli je otkrila kako se nosi sa svim izazovima majčinstva.

Paola Valić, novinarka IN magazina, ovog puta je zavirila u dom glumice i pjevačice Vande Winter koja ima dvogodišnjeg sina Fabijana. Priznaje kako se na majčinstvo i dalje privikava jer novih izazova s njezinim sinčićem ne nedostaje.

Pogledaj i ovo In Magazin: Top crvenokose - 1 vladarice ekrana Tko su naše top crvenokose? Donosimo pregled vatrenih ljepotica, u čemu je tajna njihove fatalnosti?

Glumica se u početku najviše morala naviknuti na činjenicu da više nema preveliku slobodu te da odsad brine i o jednom malom biću. O bebama nije mnogo znala pa joj je u prvim danima najviše pomogao baka-servis, njezina majka. Podrška su joj uvijek bili i suprug te njegovi roditelji. Jedna od većih maminih drama za Vandu bila je neispavanost koja joj je teško pala, a Fabijan je ubrzo počeo spavati kod mame i tate u krevetu.

Na pitanje boji li se onog što ih čeka nakon navršene dvije godine, glumica kroz smijeh govori kako ima osjećaj da su već gotovo sve faze prebrodili pa ju malo toga može iznenaditi. Ipak, na sve brzo zaboravi kada vidi koliko je njezin sin pametan i napredan. Jer svatko je od nas u početku trebao pomoć odraslih i svi smo mi nekada bili djeca.

Što je još otkrila pogledajte u video priči. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Emil Tedeschi, Nika Perenčević (FOTO: Getty, Pixell) Nika Perenčević (FOTO: Getty) +0 Emil Tedeschi (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Celebrity Emil Tedeschi ženi kćer jednog od najbogatijih Hrvata? Starija je od njega čak 17 godina

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša, Ognjen Vranješ (FOTO: Instagram) Ognjen Vranješ (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) +0 Ognjen Vranješ (FOTO: Instagram) Celebrity Karleuša se ne može smiriti! Evo što će napraviti kako bi se surovo osvetila Ognjenu Vranješu
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene