O majčinstvu i svemu što ono nosi, s našom Paolom Valić Bekić razgovarala je Vanda Winter. Poznata pjevačica i glumica majka je malenog Fabijana, a Paoli je otkrila kako se nosi sa svim izazovima majčinstva.

Galerija


Paola Valić, novinarka IN magazina, ovog puta je zavirila u dom glumice i pjevačice Vande Winter koja ima dvogodišnjeg sina Fabijana. Priznaje kako se na majčinstvo i dalje privikava jer novih izazova s njezinim sinčićem ne nedostaje.

Vezani članci Franka Batelić, Mia Kovačić, Tatjana Jurić, Andrea Solomun i Judita Franković Brdar (Foto: Matija Habljak/PIXSELL) Okršaj ljepote: Domaće dame nisu htjele propustiti modni spektakl eNVy rooma! Katarina Baban (FOTO: Dnevnik.hr) Oduševila seksi izdanjem! Ovo je nastup o kojem će se još dugo pričati!

Glumica se u početku najviše morala naviknuti na činjenicu da više nema preveliku slobodu te da odsad brine i o jednom malom biću. O bebama nije mnogo znala pa joj je u prvim danima najviše pomogao baka-servis, njezina majka. Podrška su joj uvijek bili i suprug te njegovi roditelji. Jedna od većih maminih drama za Vandu bila je neispavanost koja joj je teško pala, a Fabijan je ubrzo počeo spavati kod mame i tate u krevetu.

Na pitanje boji li se onog što ih čeka nakon navršene dvije godine, glumica kroz smijeh govori kako ima osjećaj da su već gotovo sve faze prebrodili pa ju malo toga može iznenaditi. Ipak, na sve brzo zaboravi kada vidi koliko je njezin sin pametan i napredan. Jer svatko je od nas u početku trebao pomoć odraslih i svi smo mi nekada bili djeca.

Što je još otkrila pogledajte u video priči. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Emil Tedeschi ženi kćer jednog od najbogatijih Hrvata? Starija je od njega čak 17 godina

Karleuša se ne može smiriti! Evo što će napraviti kako bi se surovo osvetila Ognjenu Vranješu