Zasjala u vjenčanici

Kako se Vanda Winter našla u ulozi mladenke?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nije izrekla sudbonosno da, ali se na ovaj potez odlučila zbog jedne posebne veze- one prijateljsko-poslovne koju ima s dizajnerima modne marke 'Envy Room'.

Glumica Vanda Winter zasjala je u vjenčanici. Lijepa je Vanda lice je kampanje za proljeće- ljeto modne marke 'Envy Room' koja se prošlog vikenda snimala u Zagrebu. Na modno snimanje pristup je imala samo naša kamera. Pogledajte kako se Vanda snašla u ulozi modela.

Pogledaj i ovo Vanda Winter kao holivudska diva! Naša lijepa glumica zablistala u rijetkom izlasku, vodi miran obiteljski život, ali vratila se onome što jako voli!

Domaće glumice plijenile pažnju svojim izdanjima

Ovo je iskustvo po još nečem za nju posebno. Prvi je put odjenula vjenčanicu.

'Prekrasna je haljina. Moram priznat da nisam od onih cura koje pate za danom kad će odjenuti vjenčanicu možda zbog toga što kao glumica imam priliku često puta odjenuti raskošne kostime, krinoline onda sam valjda zadovoljila tu potrebu evo u ovakvim trenucima onda ja dođem na svoje', priznala je Vanda.

Haljine u kojima je pozirala djelo su modnog dvojca Envy Room čije haljine obožavaju poznate Hrvatice. Vanda je bila prva od njih koja je, još prije deset godina, kada su dečki radili svoje prve dizajnerske korake, zamijetila njihov rad.

'Uvijek sam vjerna njihovom brendu, rado ih oblačim i mislim da me oni dobro oblače i da ih u konačnici ja dobro nosim i nekakav logičan nastavak svega je onda bila i ova kampanja, kao nekakvo slavlje našeg prijateljstva privatnog i poslovne suradnje', dodala je Vanda.

Da bi Vanda u njihovim haljinama ovako zablistala, pridonijele su frizerka, koja je Vandinu kosu nakovrčala i produžila umecima, te šminkerica Sanja Agić.

'Vandin look je danas definitivno svjež, proljetan, prozračan i nježan, ženstven nadasve. Tople boje su na njenom licu koje se slažu dosta s tom crvenom, vatrenom kosom. Sve u svemu trebala je ostat vrlo, vrlo nježna i ženstvena ', rekla je šminkerica.

Kada je riječ o poziranjima poznatih Hrvatica za domaće magazine, većina njih želi da ih fotografira upravo Šime Eškinja.

'Radimo kampanju proljeće-ljeto onda je ustvari kao snima se vani ili nešto. Zima je iza nas, znači proljeće tek dolazi pa smo onda kao skombinirali sve to zajedno. Imamo tu neko drvo pa imamo jabuke pa je sve nešto bijelo, imamo crveni akcent', kaže Šime.

Sasvim smo sigurni da će nakon ove Vanda imati još mnogo ponuda iz svijeta modelinga. Nadamo se da će ih i prihvatiti!

Prilog u cjelosti pogledajte u In Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene