seksi koža

Vandina druga stana - Otkrila svoj fetiš!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Veliko finale Fashion.hr-a ovog je vikenda jedva primilo sve goruće ljubitelje mode, među kojima su se, naravno, našla i dobro poznata lica.

Tko god da je slučajno propustio protekla četiri dana modnih revija u metropoli, našao se na velikom finalu ovosezonskog Fashion.hr-a. Prve redove zauzeli su domaći trendseteri, od kojih je većina s nestrpljenjem čekala upravo nove dizajne Roberta Severa i Envy Rooma.

Pogledaj i ovo Vanda Winter Hrabro, hrabro! Naša lijepa pjevačica vodi miran obiteljski život i ne viđamo je često, a sada se pojavila u izdanju o kojem će se pričati!

Sandra Bagarić ustala i poklonila se Vandi Winter

Posljedna revija prikladno je pripala još jednom modnom tandemu, koji je ove godine također slavio desetljeće na sceni. Envy Room je još jednom osvojio svojom rapsodijom ženstvenosti. Kao i uvijek, dobar dio naših poznatih dama već je unaprijed ugrabio njihove najnovije komade, pa smo provjerili koliko su zaista predane sakupljanju modnih trofeja. Tko skriva kakav fetiš.

'Pa skužila sam da su to komadi od kože. Baš fetiš, jel da? Rukavice, torbica. Doma sam maloprije brojala da imam kožnu suknju, kožne hlačice, nekoliko pari kožnih hlača, o kožnim jaknama da i ne pričam u nekoliko različitih boja. Dakle, malo kinki', priznaje glumica i pjevačica Vanda Winter.

Kako je prošao Fashion.hr pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene