Ostao u šoku

SKRIVENA KAMERA Sportaš doživjeo nevjerojatnu neugodnost

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Proslavljeni veslač nije ni slutio da je žrtva Skrivene kamere.

U novom nastavku Skrivene kamere žrtva je bio proslavljeni veslač Valent Sinković. Stigao je, mislieći da će odraditi radijski intervju, a kad tamo...

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

'Jao, Valent, najzgodniji si, najbolji, savršen si. Ženi me, molim te', poručila mu je obožavateljica. On je rekao neka ostavi podatke u režiji i dodao da nikad to nije doživio. Zbunio se veslač, a prosidba je bila tek početak.

'Kao prvo, vidio sam te po klubovima, tamo natežeš bocu, ne treniraš, dobar si sportaš, ali realno, pogledaj si brata. On je mlađi od tebe i već je oženjen, trenira, po meni se šlepaš uz brata. S bocama, i maličke vrtiš, moraš bi primjer, vidio sam te u klubovima. Nisi baja', rekao je slušatelj Sinkoviću. 'Ne znam što bih rekao. Valjda više neće biti takvih. Ne mogu vjerovati, znam izaći, ali svašta', zbunjen je bio Sinković. Što je sve Sinković doživio, pogledajte u prilogu IN magazina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene