Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ona je osoba koja nas bezuvjetno voli i čini sve kako bismo bili sretni. Biti majka je najteži, ali i najljepši posao na svijetu.


U čast majkama diljem svijeta, svake se godine, druge nedjelje u svibnju, obilježava Majčin dan. Sve je započela Amerikanka Anna Jarvis, i to na godišnjicu smrti svoje majke, davne 1908. godine. Kako bi joj odala počast, u lokalnoj je crkvi ženama podijelila bijele karanfile, a običaj darivanja cvijeća ostao je do danas.

Mislav Čavajda i Doris Pinčić u akciji za djecu s Down sindromom

Vezani članci Slika nije dostupna Fotografije kojima su poznati obilježili Majčin dan Slika nije dostupna Porno zvijezda snimila još jedan video - Ovog puta za mame!

I mnoge su naše poznate dame, poput Nede Parmać i Doris Pinčić, nedavno postale majke. Dolaskom djeteta na svijet, život im se iz temelja promijenio. Započela je njihova najvažnija uloga u životu.

'Taj prvi tren sam bila zbunjena, tko je sad to, al nekako brzo ti to sve dođe i ne znam, to svi kažu, stvarno ne možeš opisati, odjednom ti se promijeni cijeli svijet i nikad više ne spavaš sa oba oka čvrsto. Ta buđenja i sve što je teško oko toga je najlakše na svijetu', rekla je glumica.

Stara židovska poslovica kaže kako Bog nije mogao biti posvuda pa je zato stvorio majke. Upravo zato što su uvijek uz nas, želimo im sretan Majčin dan.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook