Basist Magazina

Upoznajte novo lice na domaćoj sceni - Mlad, zgodan i SLOBODAN!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Domaća je estradna scena nedavno postala bogatija za još jedno ime!

Mlada glazbena nada Petar Vesanović na domaću je estradnu scenu zakoračio, uz pomoć Branimira Mihaljevića, prvim singlom 'Računaj na mene'. Petar se publici predstavio pod umjetničkim imenom Petrov, a za sebe kaže da mu je glazba u genima. Njegov je otac, naime, Nenad Vesanović Keko, basist grupe Magazin.

Pogledaj i ovo In Magazin: Mario i Helena nakon ispadanja iz PSZ - 4 Osmijeh s lica ne skida Poznati hrvatski chef nakon ispadanja iz ''Plesa sa zvijezdama'': ''Oprašivat ću polja kod Neretve...''

'Kao i svaki roditelji i oni su htjeli da idem njihovim stopama pa su me na početku gurali u glazbenu školu, ali meni je bilo stvarno previše i jednostavno sam morao odustati od toga. Ali smatram da se od tih nekih korijena i toga se ne može pobjeći', rekao nam je pjevač Petar Vesanović.

Nakon sedam godina braka domaći glazbenik Damir Urban postat će tata

'Petar ima jednu dobru pozitivnu energiju i zapravo nas je spojio Tonči Huljić, koji me prije nešto više od godinu dana nazvao i rekao da je u Petru prepoznao nešto posebno i misli da bi dobro surađivali', otkrio je glazbeni producent Branimir Mihaljević.

Iako sve hitove grupe Magazin zna napamet, svoje mjesto pod estradnim nebom potražit će u nešto drugačijem ritmu. Potencijalne obožavateljice vjerojatno će razveseliti vijest da je Petar sretno slobodan.

'Može me osvojiti duhovita, vedra, energična osoba koja voli avanture, putovanja, voli zimi ići na skijanje, a ljeti na putovanja... Tako nešto. Uglavnom, vedra, pozitivna, komunikativna osoba. Ne tražim ništa specijalno, nije mi važno je li mala, velika, visoka, ima li duge noge ili kratke', otkriva.

Što nam je još Petar otkrio, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene