Od 14. godine radi

Upoznajte 'normalnog' iz serije 'Lud, zbunjen, normalan'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lik Damira utjelovio je 32 godišnji glumac rodom iz Crne Gore.

Mladi i talentirani glumac Moamer Kasumović rođen je u Crnoj Gori, a već s 14 godina preselio se sam u Sarajevo gdje, od kada je završio Akademiju scenskih umjetnosti, samo niže uspješne uloge u filmovima, kazalištima i serijama poput trenutačno najpopularnije 'Lud Zbunjen Normalan'. Moamer u popularnom serijalu glumi od samoga početka, još od 2007 godine.

Pogledaj i ovo showbuzz Lud, zbunjen, normalan VIDEO 'Što si više ispred kamere, sve više i želiš ispred nje'

Farukov sin i Izetov unuk, Damir Fazlinović, onaj normalni lik iz serije 'Lud Zbunjen Normalan' u šestoj je sezoni dobio sina Đemicu. Upoznajte Damira Fazlinovića i naravno nastavite gledati ovu urnebesnu komediju na programu Nove TV.

>> 'Lud, zbunjen, normalan': Samir i Refko imaju poruku za vas!

'Lud Zbunjen Normalan' danas svakodnevno gleda oko milijun gledatelja, ekipa sa seta Moameru je postala kao druga obitelj. Smijeha je bilo, kako u serijalu, tako i na setu za vrijeme snimanja. 'Bilo je situacija kada smijeh preraste u histeriju, sjećam se scene jedne s damom sumnjivog morala... nama je to bilo toliko smiješno da je redatelj morao tražiti pauzu od pola sata.

Kasumović se bez roditelja kao 14-godišnjak preselio u Sarajevo te je nakon završetka rata, krenuo u gimnaziju. Nakon toga upisao je studij novinarstva, ali ubrzo, zbog ljubavi prema glumi upisao je i završio akademiju scenskih umjetnosti.

'Koliko je teško biti smiješan - to je najteže jer nije lako nasmijat kvalitetno ljude. Lako je igrati nisko ili nešto al napraviti nešto dobro. Volim britanski humor kao iz Monty Pythona, jer je crn i ne podilazi publici - znaju posolit ranu, tu je ljepota komedije', kaže glumac.

Pogledajte prilog inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene