Kakve mačke

Tko su žene koje su zarobile srca najpoznatijih nogometaša na svijetu! Upoznajte najseksepilnije žene igrača!

Izabel Gourlat (FOTO: Instagram) Izabel Gourlat (FOTO: Instagram) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Bruna Marquezine (FOTO: Instagram) Izabel Gourlat (FOTO: Instagram) Georgina Rodrigez (FOTO: Instagram) Pilar Rubio (FOTO: Instagram) +0 Andrea Duro (FOTO: Instagram) Galerija

WAGsice, odnosno, supruge i djevojke nogometaša su danas prave zvijezde društvenih mreža. Mlade, lijepe i zgodne, vladale su tribinama u Rusiji, baš poput njihovih jačih polovica na travnjaku.

Iako ćemo ovo prvenstvo najviše pamtiti po sjajnim pobjedama naših vatrenih, u ovom nogometnom ludilu podsjetit ćemo na inozemne ljepotice koje su mnogima oduzimale dah.

Pogledaj i ovo Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Ljetne radosti Djevojka Ćalete-Cara uživa na Korčuli u badiću paprene cijene, ali i u društvu jedne lijepe Hrvatice

Brazilska glumica i manekenka Bruna Marquezine i jedan od najbolje plaćenih nogometaša svijeta Neymar u vezi su posljednjih šest godina. Premda ih krasi titula savršenog para, njihova veza, čini se, nije tako savršena jer prekidi, ali i mirenja, su učestala pojava ovih golupčića. Očito nije u šoldima sve jer unatoč 222 milijuna dolara na računu, upravo je Bruna ta koja je Neymaru lomila srce.

Bruna Marquezine (FOTO: Instagram) Bruna Marquezine (FOTO: Instagram)

Njihovi bliski prijatelji su njemački nogometaš Kevin Trapp i njegova zaručnica Izabel Gourlat. Premda wagsice uvijek prati titula sponzoruša, u ovom slučaju, to je daleko od istine. Predivna manekenka je već dugi niz godina jedna od najpoznatijih Viktorijinih anđelica. Stoga ako se dragi ozlijedi i završi karijeru, može slobodno uživati na krilima njezine slave, i to doslovno.

Izabel Gourlat (FOTO: Instagram) Izabel Gourlat (FOTO: Instagram)

Kad se spoje vatreni geni Argentine i Španjolske, dobije se Georgina Rodrigez, djevojka Christiana Ronalda, koju su mnogi proglasili najljepšom ženom na svijetu. Par se navodno upoznao u jednom butiku, gdje je Georgina radila, a svijet je ostao šokiran jer je par do posljednjeg dana krio njezinu trudnoću. Prije sedam mjeseci postali su roditelji djevojčice.

Georgina Rodrigez (FOTO: Instagram) Georgina Rodrigez (FOTO: Instagram)

Pilar Rubio, novinarka i djevojka Sergia Ramosa, već je godinama na listi omiljenih wagsica. Iako se šuška da se par vjenčao u tajnosti, službene potvrde nema. Vatrena Španjolka 8 je godina starija od popularnog nogometaša, zajedno su 6 godina i roditelji su trojice sinova. A savršeno tijelo nakon tri trudnoće nije slučajnost. Pilar itekako mukotrpno vježba, a osmislila je i poseban program za trudnice.

Pilar Rubio (FOTO: Instagram) Pilar Rubio (FOTO: Instagram)

Iako je Španjolska odavno spakirala kofere, čini se kako pehar za najljepše dame ide upravo u ruke Španjolki. Na listu se tako uvrstila još jedna. Andrea Duro ima 26 godina, uspješna je glumica i djevojka Javiera Hernandeza. Svoju su romansu započeli na društvenim mrežama, no španjolski mediji šuškaju kako su nakon godinu dana ljubavi na klimavim nogama.

Andrea Duro (FOTO: Instagram) Andrea Duro (FOTO: Instagram)

U ponedjeljak, od prijepodnevnih sati, Nova TV gledateljima donosi višesatni prijenos u kojem će naše nogometaše pratiti od polaska iz Moskve do dolaska na glavni zagrebački trg, gdje će biti organiziran slavljenički doček. Bez obzira na rezultat finalne utakmice, Vatrenima se u Hrvatskoj priprema veličanstven doček, koji ćete moći pratiti i na portalima GOL.hr i DNEVNIK.hr.

Tko je još na listi najzgodnijih žena nogometaša pogledajte u video priči. Tko je još odmarao u Hrvatskoj pogledajte OVDJE. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV. Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene