Zapela za Kubu

VIDEO Unatoč prekidu, Alka i dalje planira vjenčanje!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U Zaboku je bilo itekako zabavno. A kako ne bi i bilo kad se na jednom mjestu nađu Alka Vuica, Zlatko Pejaković, Mejaši, Željko Bebek i Zdravko Škender.

Singlom 'Loš odabir' svoj dugogodišnji rad nastavljaju dečki i jedna dama iz zagorskog benda 'Kumovi'. Kumovi su česti zabavljači i na vjenčanjima. Kažu, šuškave novčanice zataknute u instrumente za glazbene želje otišle su u povijest.

Pogledaj i ovo Alka Vuica evo i što je poručila Alka Vuica oglasila se nakon izbora, a svi samo komentiraju njezin izgled na fotografiji: "Meghan Markle?"

Alka i Dino - priča o fatalnoj privlačnosti

Svoje vjenčanje još uvijek planira Alka Vuica. Datum je i dalje nepoznanica, a lokacija - egzotična Kuba.

'Na Kubi svaki bend na plaži svira bolje od naših vrhunskih bendova, neka se nitko ne uvrijedi, ali Kubanci su doista muziklan narod, svi pjevaju, sviraju i plešu fenomenalno. Tako da mislim da je vjenčanje na Kubi dobra ideja', rekla je Alka.

Alka Vuica priprema novi album koji će izdati na jesen, a trenutačno je okupirana Celebrety masterchef kuhanjem.

'Volim kuhati istarsku klopu, istarske specijalitete, mada mi nije strano napraviti i nešto iz bosanske kuhinje, pite zeljanice, bamiju, razne dolme', otkrila je Alka.

Već 12 godina bračnim vodama plove roker Željko Bebek i njegova supruga Ružica.

'Ona je na neki način moj PR, moj modni kreator, često tajnica i puno vremena provede za volanom, vozeći me nazad s raznih nastupa, ali najljepše u svemu je to što mi vrijeme provodimo zajedno kao da smo se tek upoznali', rekao je Bebek.

Zdravko Škender nedavno se vratio iz Slovenije gdje je održao veliki koncert u Mariboru. Publika ga nije zaboravila. A kakvi su pjevačevi dojmovi te što planiraju Mejaši, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene