Svećenici i volonteri dijelili su vodu partijanerima na Ultri, a oni su na njih sjajno reagirali. Peti Ultra Europe Festival prošao je poprilično mirno.


Završio je peti Ultra Europe festival. Split je, kao i uvijek, podijeljen. Dok neki zadovoljno trljaju ruke i broje novčanice, drugima smetaju bučni posjetitelji i povećanje cijena. Od Poljuda do Rive, naša ekipa je napravila đir, proučila cijene i potražila gole turiste. Razgovarali smo sa Splićanima i strancima te otkrili što su svećenici radili na Ultri.

Vezani članci Đana Smajo - 2 Sinovi Tomislava Mrduljaša i Gibonnia te mlada Đana predvodnici su novog glazbenog vala Asli Enver (Foto: Instagram) Borba s disleksijom nije ju spriječila da ostvari snove: Zaludila je Hrvate, ali ovo možda niste znali

Intervencija i nereda nikad manje. Nekoliko desetaka tisuća ljudi slilo se u Split. Dok ih jedni vole, drugi negoduju na njihovo ponašanje. Ipak, više je onih kojima posjetitelji zaista ne smetaju. "Ovdje je jeftino, London je jako skup, a ovdje su cijene razumne", tvrdi Zahir iz Londona. Ima i onih koji su se vratili na splitsku Ultru. "Bili smo i lani, volimo Split". Svima su zapele za oko i atraktivne Hrvatice. "Čujte me, hrvatske djevojke su najljepše na svijetu", otkrio je jedan Poljak.

Ljubav i vodu na Ultri su dijelili i svećenici, i to pod geslom "Nikad žedni"! Neslužbeno su otkrili da nisu imali nikakvih negativnih iskustava te da posjetitelji jako dobro reagiraju na njih. Što se još događalo, pogledajte u prilogu IN magazina.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.