Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Zagrebu održana premijera filma 'Spectre', a priliku da vide novog Bonda nisu propustile brojne domaće face.


Nakon mjeseci snimanja, konačno je došlo vrijeme da svijet pogleda novog Jamesa Bonda, a Zagrebačku premijeru filma 'Spectre' nisu propustile brojne hrvatske face.

Vezani članci Na Trgu bana Jelačića na čovjeka pao dio konstrukcije sa zgrade Muškarca na kojeg je jutros pala željezna konstrukcija nekoliko centimetara dijelilo je od smrti: "Slomljena je kost desnog ramena" Na Trgu bana Jelačića na čovjeka pao dio konstrukcije sa zgrade Na Trgu bana Jelačića na čovjeka pao dio konstrukcije sa zgrade, teško je ozlijeđen: "Samo je ležao i mislila sam da je gotov. To je bio grozomoran zvuk željeza"

'Rade Šerbedžija bi sigurno bio dobar, baš u tom stilu Seana Conneryja. Moj muž je definitivno moj James Bond, ali hvala bogu da nema dozvolu za oružje', kaže Ivana Marić.

Održana premijera novog 'Jamesa Bonda' - Sve oči uprte samo u nju!

Popularnog tajnog agenta od 1962. godine do danas utjelovila je cijela plejada holivudskih glumaca, a čini se da svatko ima svojeg favorita.

'Hrvatski James Bond bi bio definitivno Goran Višnjić, Gorana Višnjića bi voljela vidjeti u toj ulozi jer je možda Pierce Brosnanu fizički najsličniji, a njegov zamjenik bi bio Tarik Filipović', rekla je Ivana Delač Đolo.

Oduvijek sam željela biti "Bondova djevojka" ! #jamesbond #spectre #myhusband #premijera

Posted by Ivana Marić on Tuesday, November 3, 2015

Uz agenta 007 uvijek su se vezale i fatalne žene pa je oduvijek bila prava čast dobiti ulogu Bondove djevojke. Najnoviju Bondovu djevojku utjelovila je fatalna Monica Bellucci, a mediji su se raspisali o tome da je Bond dobio najstariju djevojku dosad, pa je Daniel Craig kavalirski stao u obranu kolegice koja je od njega starija tek 3 godine.

A kako je bilo na premijeri filma pogledajte u prilogu IN Magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook