Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vječna ljubav i prinčevi, čini se, nisu samo elementi iz bajke.


Bez obzira na to vjerujete li u bajke ili ne, teško je ostati s obje noge čvrsto na zemlji kad su u pitanju neke od najljepših priča ikad ispričanih. A upravo je takva i ona o Pepeljugi, čiju su premijeru s nestrpljenjem iščekivale kako djevojčice tako i njihove majke.

'Pa vjerujem u bajke, da. Sad kad sam imala priliku sinkronizirati, ja sam sinkronizirala Snježno kraljevstvo, moja bajka se ostvarila. Tako da vjerujem. Trebala bi svaka osoba vjerovati u bajke, odmah je život ljepši.', kaže mlada pjevačica Sementa Rajhard.

Vezani članci Sementa Rajhard (Foto: Instagram) Jedna od najseksi Hrvatica izbacila nogu u pareu divljeg uzorka: "Sad si kao Jane, ali Tarzan fali pored" Sementa Rajhard (Foto: Stjepan Dolenec) Mnogi je poznaju kao prelijepu glumicu, ali i ženu iznimno specifičnog glasa: Sementa ima novu pjesmu!

No nije se samo Sementina bajka ostvarila ovom sinkronizacijom. Na premijeri smo, naime, zatekli još jednu glumicu koja se može pohvaliti posudbom glasa u najgledanijem Disneyjevom animiranom filmu svih vremena.

Prava priča iz bajke: Zahvaljujući cipelici postala je princeza

U ulozi glumice ovog se puta našla i naša Ana Stunić. Zagrebačka Pepeljuga na premijeru je, baš poput prave, stigla u kočiji.

'Moram ti priznati da mi je ovo zapravo želja od malih nogu, kad čitaš bajke ili kad ti čitaju bajke, onda poželiš biti upravo ovo što ja večeras jesam i osjećam se predivno, uzbuđena sam već tjedan dana oko ovoga, i moram priznati da ću danas ulogu igrati do kraja, do minutu pred ponoć kad se dogodi ono kad izgubim cipelicu'. Kaže TV voditeljica Ana Stunić.

A vječna ljubav i prinčevi, čini se, nisu samo elementi iz bajke.

'Haha, moj princ na bijelom konju mislim da baš mora biti savršen, apsolutno, vjerojatno i ne postoji. Mislim da me mora nasmijavati iz dana u dan, mislim da je to najbitnije', opisala je Sementa svog princa na bijelome konju.

Što je još otkrila pred našim kamerama pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook