Tko se prijavio?

U tijeku prijave za osmu sezonu: Provjerili smo sjeća li se žiri Supertalenta natjecatelja, evo jesu li položili ispit

Žirijev kviz o Supertalentu - 7 Žirijev kviz o Supertalentu - 7 DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Žirijev kviz o Supertalentu - 3 Žirijev kviz o Supertalentu - 4 Žirijev kviz o Supertalentu - 5 Žirijev kviz o Supertalentu - 7 Žirijev kviz o Supertalentu - 8 Žirijev kviz o Supertalentu - 6 +0 Žirijev kviz o Supertalentu - 9 Galerija

U njihovim je rukama sudbina kandidata koji se prijavljuju na audicije Supertalenta, pa su Martina, Maja, Janko i Davor često u nezavidnim pozicijama. I dok kandidati njih zasigurno dobro pamte, mi smo provjerili mogu li se članovi žirija prisjetiti natjecatelja. A kako su položili ovaj ispit provjerila je naša Sanja Kuzmanović.

U tijeku su prijave za osmu sezonu Supertalenta! I dok žiri s nestrpljenjem očekuje nove kandidate, provjerili smo koliko se sjećaju onih iz prošle sezone.

Sjećaju li se Martina, Maja, Janko i Davor što je Gabrijela Brajić propustila da bi došla na audiciju, kako se zovu dvojica prijatelja koji su sinkronizirani plivači na suhom, nakon čijeg nastupa je Maja izašla napraviti zastavu na šipci, koju je pjesmu pjevao Ron na audiciji i jesu li znali koja je hrvatska riječ za backstage, provjerite u prilogu IN Magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Celebrity Izrugivali su im se od početka veze, nikome nije jasno kako su završili u braku, a čudni detalji s vjenčanja procurili su u javnost

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene