Još malo

Ovo svi čekaju: Nakon dvije godine projekt Gianne Apostolski u Splitu napokon će ugledati svjetlo dana

Gianna Apostolski (Foto: Instagram) Gianna Apostolski (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Gianna Apostolski (Foto: Instagram) Galerija

Manje je od mjesec dana do najvećeg modnog događaja u Dalmaciji, glamurozne večeri u kojoj će se dodjeljivati prestižne nagrade.

Projekt na kojem radi već gotovo dvije godine napokon će ugledati svjetlo dana. U posljednjim pripremama Gianna Apostolski ništa ne prepušta slučaju.

Pogledaj i ovo In Magazin: Gianna Apostolski - 3 iznenadni gubitak Gianna Apostolski progovorila o najtežem životnom razdoblju: "Teško mi je bilo prihvatiti, koliko god čovjek bio spreman...''

Nekadašnja alfa i omega splitske modne scene uživa u mirovini, no kao dizajnerica u Splitu je ostavila neizbrisiv trag.

 

"Ja nikada iz mode nisam izašla, ja modu pratim, ja modu živim - moda je moj život. Nastavljam izradu luksuzne posteljine", kazala je Neda Makjanić Kunić koju čeka nagrada za životno postignuće i doprinos modi MGF.

A splitska Victoria Beckham, kako mediji kažu za Moniku Sablić, u konkurenciji je za "Kreatora ženske odjeće 2017." Uz nju se za ovu prestižnu nagradu bore Twinsi i Karin Design.

U kategoriji "Dizajner godine 2017." nominiran je i bračni par Pirić, kojemu neće biti lako u jakoj konkurenciji s Elfsima i Ivicom Skokom.

6. lipnja u Splitu bit će se glamurozna modna večer. A mi s nestrpljenjem očekujemo imena pobjednika.

Što su još kazali nominirani pogledajte u video priči. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene