Bivša Šukerova djevojka

'U Lijepoj našoj se ne može živjeti od manekenstva'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I ove godine za Monturu se tražila pozivnica više što i nije čudno poznavajući činjenicu koliko Splićani vole i prate modu.

Vojska manekenki novog vala predstavila je u Dioklecijanovim podrumima najbolje od najboljih modela iz posljednjih kolekcija desetak domaćih dizajnera. Spektakularnu modnu večer otvorio je Teo Perić koji je s Nedom Makjanić Kunić osmislio raskošnu odjeću u stilu holivudskih zvijezda, kojom su oduševili i najstrože kritičare.

Pogledaj i ovo showbuzz TBF slavi 20 godina 'Mi smo valjda zadnje budale koje rade albume i žele da ih ljudi slušaju'

Među brojnim manekenkama na Monturi zatekli smo i bivšu djevojku Davora Šukera, koja već 3 godine radi u Italiji. 'U Lijepoj našoj se ne može živjeti od manekenstva. Ona koja kaže da može, laže. Znači, nema šanse', kaže Dragana Radošević.

Gala modni događaj iz prvog je reda pratila i naša glazbena diva Zorica Kondža. 'Nekako mi se čini da sve više ima muških dobrih, izvrsnih dizajnera, isto kao i kuhara. Žene, moramo malo krenit', kaže Zorica. Jednu od modnih ideja za vruće ljetne dane 'ukrale' je i supruga pjevača Giuliana, koju se u posljednje vrijeme okušala u epizodnim ulogama u nekoliko serijala.

Splitsku premijeru s nosivom avangardom imala je Morana Krklec, Damir Begović i Domagoj Štimac sa svojom uzbudljivom kolekcijom inspiriranom Afrikom i sjajna Đurđica Vorkapić. Bračni par Pirić osvojio je publiku jubilarnom kolekcijom kojom su proslavili svojih deset modnih godina.

>> Novi trendovi i frizure na Monturi!

Martina Felja plijenila je pažnju svojim neodoljivim dezenima i lepršavim modelima, a Mirna Litović opuštenom linijom tunika, maksi haljina i suknji. Vrtoglave potpetice kao san svake žene predstavio je splitski kralj cipela.

Čast da zatvori Monturu pripala je kralju večernjih haljina Ivici Skoki, a kako je bilo pogledajte u prilogu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene