Počinje treća sezona showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Novi kandidati očekuju vas jednako nestrpljivo koliko i vi.


Uskoro ćete nedjeljne večeri ponovno provoditi prikovani za male ekrane. Da, počinje treća sezona showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Vezani članci Momčilo Otašević Glumci serije "Drugo ime ljubavi" otkrili najsmješnije gafove: Podrapao joj kaput kada ju je uhvatio Nives Celzijus, Goran Navojec, Indira Levak, Igor Mešin Urnebesne transformacije osmero kandidata ocjenjivat će nova postava žirija, evo o kome je riječ

Sandri i Tomi u ovoj se sezoni, u maniri velikog povratka, ponovno pridružio Goran Navojec! Karizmatični Navojec svima je jako nedostajao, a posebno Sandri. I to iz pravog 'ženskog' razloga. 'Apsolutno mi je nedostajao, rekla sam maco, vidim da si se malo udebljao, ja ću biti pored tebe mršavija, samo ti rasti, rasti, ja ću biti sitna ženica pored tebe', otkrila je Bagarić.

Navojec jedva čeka da krene show, no, kaže, težak je posao biti kandidat. 'To je izuzeto težak posao, izuzetno. Ti kad provedeš nekoliko sati na stolici da ti se napravi neka šminka, pogotovo kad su u pitanju razne protektike, i onda se nakon toga koncentrirati na show, zbilja je veliki i težak zadatak i divim se svim natjecateljima i čestitam im na hrabrosti za sad', rekao je Navojec.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.