Đuro u Japanu

Novi član žirija TLZP: 'Tamo su me smatrali kao neko božanstvo'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tko će ove godine ocjenjivati nastupe u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' i koju ulogu će imati Mario Petreković – imamo sve informacije!

Glumac, komičar, redatelj i dramski pisac koji svojom ˝Đurologijom˝ trenutačno puni dvorane širom svijeta i regije, a sada je Branko Đurić Đuro prihvatio ulogu člana žirija u najgledanijem domaćem showu ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Pogledaj i ovo In Magazin: Antonija Šola - 2 u tijelu latino dive Evo kako se Antonija Šola uvjerila da nije nimalo lako biti J.Lo: ''Sljedeća dva dana imala sam upalu vratnih mišića i svega''

'Moram priznati da je beskrajno zabavno, da je zabavno mnogo više nego što sam očekivao, imam par favorita, ne smijem govoriti tko su mi favoriti, ali neki od njih su beskrajno smiješni, par puta sam se do suza nasmijao', priznaje Đuro.

PRIPREME ZA TLZP 'Hoću biti sve živo - debeli muškarac, mršava žena!'

Iako je godinama tvrdio da se nikad neće baviti stand-up komedijom, popustio je nagovaranjima, a njegov je smisao za humor odjeknuo čak i u dalekom Japanu, gdje ima svoj vjerni klub obožavatelja. 'Najviše vremena sam se trudio da im objasnim da sam normalan i običan jer su me tamo smatrali kao neko božanstvo, tako su se prema meni ponašali da sam prvo mislio da je neka skrivena kamera', priznaje.

No, uz izmjenu trećeg člana žirija, došlo je do još nekih promjena. Na mjesto drama trenera ove će sezone, umjesto Sandre, uskočit će prošlogodišnji kralj transformacija - Mario Petreković. A čiji će trud uroditi plodom i tko će odnijeti pobjedu u prvoj emisiji nove sezone, ne propustite pogledati već ove nedjelje na Novoj TV.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene