Od ugledne priredbe, čije su pobjednice redovito osvajale titule na svjetskim natjecanjima i tako postajale zvijezde, izbor za Miss Hrvatske postalo je minorno, gotovo zaboravljeno događanje.


Malo tko bi znao nabrojiti posljednje tri misice, dok se Anice, Branke i Fani svi sjećamo. Ova činjenica potaknula je tri bivše misice da zajedničkim snagama odluče vratiti sjaj zaboravljenom natjecanju ljepote.

Vezani članci Slika nije dostupna Miss Hrvatske: Djevojke prije izbora iskusile 'divlju' stranu Slika nije dostupna Miss Hrvatske: Zavirite tamo gdje kamerama nije dozvoljen pristup!

Vjerojatno najiščekivaniji, ali i najkritiziraniji trenutak izbora za Miss Hrvatske bio je izlazak natjecateljica u kupaćim kostimima. Od sada ih više u njima nećemo vidjeti.

Miss Hrvatske je prekrasna čak i u slatkoj pidžamici!

'Kupaćim kostimima mjesto je ili na revijama ili na plažama', kaže Maja Vračarić Kuljiš, nekadašnja miss, a danas direktorica izbora Miss Hrvatske.

'Odsad ćemo na izboru tražiti nešto više. Otmjenost samu po sebi, edukaciju inteligenciju, kako će se nositi s nekim situacijama koje nisu uvijek bajne i glamurozne', otkrila je Maja.

Nova pravila prvi će se put primijeniti na izboru za Miss Grada Zagreba i Zagrebačke županije, koji organizira Natali Križan, također bivša misica, a cijelu priču zaokružila je casting menadžerica Iva Loparić Kontek.

Tri misice imaju zajednički cilj – popularizirati izbor u javnosti i priuštiti pozitivno iskustvo budućim natjecateljicama na izboru, a cijeli intervju misica pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook