iz eNVy room radionice

Domaće ljepotice savjetuju kako na visokim temperaturama izgledati besprijekorno

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Preplanuli ten, sol u kosi i lepršave haljinice... Nema te žene koja ne voli ljeto, a vruće mjesece sada možete zaČIniti i s 5 stiliziranih komada modnog dvojca eNVy Room.

Ususret ovogodišnjim ljetnim revijama BIPA Fashion.hr-a, dame iz domaćeg javnog života otkrile su prioritete pri izboru ljetne garderobe. 'Ja volim lepršave haljinice, volim duge, zato što većina cura nosi kratko', kaže mlada glumica i pjevačica Sementa Rajhard.

Pogledaj i ovo Bojana Gregorić Vejzović već gradi i karijeru! Sin Bojane Gregorić napunio je 18 godina, ponosna mama to nije propustila obilježiti: "Ja sam na rubu suza!"

Komadi iz kojih se ne skidaju domaće ljepotice

Svoje viđenje ljeta predstavio modni dvojac eNVy room. 5 stiliziranih komada koja će svaka tredsterica poželjeti u svojem ormaru. 'I ove godine smo otišli na plavo, plavo je more, nebo, sve što asocira na ljeto', kažu modni dizajedni Nikica Ivančević i Vjeko Franetović.

Evo i savjeta kako na visokim temperaturama izgledati besprijekorno. 'Preplanuli ten, minimalan make up, gola leđa, al kažem duge suknje jer mašta radi svašta, i to je seksi', kaže Semi.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović ove se godine neće sunčati zbog posla, ali ima neke savjete za ljeto. 'Iza 40e ako nisi u fitness dvorani onda nema šanse da sve to skupa ne krene nizbrdo, u smislu gravitacije koja sve vuče skupa prema dolje, ali čovjek treba biti svjestan svojih godina i nositi to s ponosom, s veseljem', ističe Bojana.

I vi ćete se zaljubiti u nove kolekcije s ovogodišnjih BIPA Fashion.hr Cruise Collection revija. Što su pripremili domaći dizajneri provjerite na zagrebačkom Tomislavcu. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene