Plavuše vladaju

Top pet: Evo tko se sve našao na top ljestvici zgodnih hrvatskih plavuša

Vanna (Foto: IN Magazin) Vanna (Foto: IN Magazin) In Magazin 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna (Foto: IN Magazin) Sanja Doležal (Foto: IN Magazin) Katarina Baban (Foto: Instagram) +0 Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Galerija

I znanstveno je dokazano kako muškarci više vole plavuše. Zašto je tomu tako nećemo utvrđivati, no zato vam donosimo top ljestvicu zgodnih hrvatskih plavuša koje, naravno, uz plavu kosu imaju i mnoge druge adute.

Bolje se zabavljaju, nisu baš inteligentne, muškarci ih više vole - mnogo je mitova o plavušama. U njihovu istinitost ne ulazimo ali vam donismo top pet hrvatskih plavuša koje teško možemo i zamisliti s ijednom drugom bojom kose. 

Pogledaj i ovo Katarina Baban - 4 ''Kolegice, mnogo ste zgodni'' Naša glumica iz Slavonije otvorila je sezonu kupaćih kostima: ''Wow, ti si raj za oči i melem za dušu''

"Muškarci više vole plavuše", ime je poznatog filma s najpoznatijom plavušom ikad - Marilyn Monroe u glavnoj ulozi. Je li doista tako? Ne znamo. Ali znamo da je svoju ulogu u ovoj top listi dobila i mlada glumica Katarina Baban. A kako izgleda kada nije plava, mogli smo vidjeti u showu Tvoje lice zvuči poznato. I dok su gledatelji takav look dočekali sa simpatijama, Katarini se nije baš svidio.

"Bila je ta duga crna kosa na račun koje su mi se počeli svi javljati da se moram bojati u crno, ali ljudi niti je to moja faca niti je to moja boja kože, imam hrpu šminke na sebi. Svi ne, ali super ti stoji. Da, ali to nije moja faca, haha, to bi možda nekome drugome dobro stajalo, ali ja i dalje mislim da crno ne dolazi u obzir. Ostajem plavuša sigurno, da", izjavila je Katarina.

 

Kazalište, televizija, TLZP, sretna ljubavna veza, pjevanje, putovanja, vjerojanto kod Katarine ta kosa ima super moć jer u svakoj prilici uspije izgledati besprijekorno.

A besprijekorno i na terenu i izvan njega izgleda i košarkašica Antonija Mišura Sandrić. Redovito nalazi svoje mjesto na top listama najljepših Hrvatica, a i na ovoj je nezaobilazna.

"Ja bi lagala kad bi rekla da meni to ne laska, svakoj ženi laska kad joj kažu da dobro izgleda, ali ja znam zašto sam ja tu, i u reprezentaciji i u sportu, tako da...Kad te netko pohvali radi dobrih rezultata i igre i onda ti recimo da uz to: Dobro izgledaš. E, onda je to onako kako treba biti", priznala je Antonija.

Sanja Doležal (Foto: IN Magazin) Sanja Doležal (Foto: IN Magazin) Foto: In Magazin

Sada je gledamo u našoj emisiji kako odlično kuha različita jela, ali otkad se pojavila osamdesetih na sceni i zamijenila Đurđicu Barlović u Novim Fosilima, Sanja Doležal skuhala je i publiku te dobila mnoge obožavatelje.

Sanja Doležal (Foto: IN Magazin) Sanja Doležal (Foto: IN Magazin) Foto: In Magazin

Žena vječnog optimizma u svim situacijama i žena čija je frizura uvijek tip top, ne znam jesmo li ju uvijek vidjeli u javnosti a da nije bila postojane frizure. bila kraća ili duža, slatkica ili vampa, sanja je uvijek tip top kao i njezina frizura. Ljubav prema kuhanju donijela joj je i koji kilogram viška, no i toga se riješila, te za mnoge sada izgleda bolje nego ikad.

Prvi put smo je svi zamijetili i odmah dobro upamtili u spotu za pjesmu grupe E.T. "Tek je 12 sati", a od tada do danas Vanna je postala i ostala jedna od najprepoznatljivijih hrvatskih plavuša. Žena koju nitko ne može zamisliti s nekom drugom bojom kose, to je njena boja, poput Danijele ili Rozge, ne možeš zamisliti drugačije, vjerujem da neće ekspreimentirati ni sada.

Gledajući Vannu, doista se čini kako vrijeme sporije ide, a ni ona se ne zamara godinama koje prolaze.

Udala se za nogometaša Matea Kovačića i odmah postala jedna od najprepoznatljivijih wagsica. Izabel je bila vruća roba i prije prvenstva ali nakon Rusije je njezina popularnost skočila, pokorila je Hrvatsku, Španjolsku, oni tuguju za njom, Britanci jedva čekaju, nema sumnje da će pokoriti londonske ulice.

Katarina Baban (Foto: Instagram) Katarina Baban (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Prati se već svaki njezin korak, kupuju dizajnerske krpice koje odjene, oponašaju frizure koje nosi. Njezina bujna, plava kosa postala joj je zaštitni znak, a nama je označila kraj ove top liste.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene