Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hollywoodski način treniranja stigao je u Hrvatsku!


Treneri Asim i Martina otkrili su pred kamerama inMagazina najnoviju metodu vježbanja kojom žene mogu imati tijelo supermodela, a muškarci akcijske zvijezde.

Vezani članci Ana Maras Harmander (Foto: Instagram) Naše slavne dame otkrile su nam gdje će provesti dugo, toplo ljeto, što izbjegavaju, a što najviše vole! Jason Isaacs (Foto: Dnevnik.hr) Holivudske zvijezde koje obožavaju Hrvatsku: "U Americi to košta 10 tisuća dolara, a kod vas 5"

Fani Stipković privela je zvijezde i pokazala kako postići savršenu liniju na vlastitom primjeru. Kako Fani dizajnira vlastite kupaće, na svojem Facebook profilu iz dana u dan mami poglede u minijaturnim izdanjima.

Nova metoda vježbanja

Fani je novu metodu vježbanja pokazala i glumcu Enisu Bešlagiću koji kaže kako već tri mjeseca vježba po ovoj metodi, dok je Mirna Medaković povjerila koji je dio tijela posebno učvrstila. Još jedna hrvatska zvijezda, balerina Edina Pličanić, prakticira ovaj način vježbe čiji je prvi korak dijagnostika, a pokazala nam je i slabe točke njezina savršeno isklesanog tijela.

Cijeli prilog pogledajte u inMagazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook