Osim što javnost zanima kako vode svoje resore, sada su se našli pod povećalom i njihov izgled, ali i detalji iz privatnog života te njihova osobnost.


Osim što javnost budno prati kako vode svoje resore, pod povećalom su i njihov izgled, ali i detalji iz privatnog života. Naravno, riječ je o ministrima. Neki od njih svojom su osobnošću i stilom zaradili simpatije žena, te su se tako našli i u top 5 najšarmantnijih ministara.

Vezani članci Matija Vuica i Jurica Popović Njihova ljubav i suradnja traje 40 godina, a prisjetili su se svojih početaka: "Bila sam druga vrsta pojavnosti" Borna Mohač Miss sporta Borna Mohač otvoreno o krahu na vrhuncu karijere: ''Palo mi je samopouzdanje, trebalo mi je jako puno da ga sagradim''

U ovom odabranom društvu našao se i ministar vanjskih poslova Miro Kovač. 'Gospodin Kovač ima nešto što žene zaista vole. Osim jedne markantne pojave, on je diplomant. On priča puno stranih jezika, ima doktorat sa Sorbonne, s kojim se ne može svatko pohvaliti.' Tko se još našao na ovoj listi, pogledajte u prilogu IN Magazina.