Ne pamte se po dobrom

TOP 5 Ovo su najprljaviji domaći zvjezdani razvodi koje nećete zaboraviti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Javno sramoćenje, uvrede i sudski sporovi sastavni su dijelovi i najprljavijih domaćih zvjezdanih razvoda.

Razvod desetljeća okupirao je medije diljem svijeta. Svakodnevno se pojavljuju novi detalji raspada Brangeline, no glavni su akteri škrti na izjavama.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

Preljub, zlostavljanje djece, pukla ljubav... Koji su pravi razlozi razvoda, samo oni znaju. Marketinški stručnjaci tvrde da nema loše reklame pa zvijezde i rastavu koriste za samopromociju. No nekima zaista nije lako. Peto mjesto naše liste zauzeo je razvod Mije Begović i Ronalda Lopatnya. Nekad slavni vaterpolist Lopatny navodno je kraj braka s glumicom obilježio fizičkim napadom na svoju voljenu. Cijela je stvar stoga završila na Sudu.

Na četvrtom mjestu naše liste ponovo je Mia Begović. I njezin drugi brak završio je bolno. Poduzetnik Željko Žnidarić i Mia vjenačli su se 2004., a rastali 2010., kada ju je suprug izbacio iz stana. Javnost još pamti njezino trodnevno kampiranje ispred zaključanih vrata njihova stana u znak prosvjeda.


'Čovjek je provalio. Provalnik je. Nije bitno dal je moj bivši muž ili nije, on je naprosto provalio u posjed. Ja nisam htjela izazvat sažaljenje, jednostavno sam iz nekih principa ispred vrata. Iz principa da moramo poštovati zakone naše zemlje, da naša policija mora štitit ljude koji su ugroženi!' kazala je tada glumica.

Treće mjesto - Severina i srbijanski kralj bakra Milan Popović. Nisu izrekli sudbonosno DA, ali su su zaručili. Plod te veze je maleni Aleksandar zbog čijeg su skrbništva Seve i Milan redovito posjećivali sudnicu.

'Najgorje je kad majka kaže ocu svog djeteta ''Nećeš ti vidjet to dijete, to pripada samo meni!'' ili obrnuto. Smatram da je to kontra djeteta', kaže Lada Szabo Kajfež.



Drugo mjesto zauzeo je razvod Anđe Marić i Primoža Dolničara. Rastali su se 2009. jer ju je varao s njezinim prijateljicama. Tada je započela najbolniju borbu u svojem životu. Njihov brak je trajao šest godina, koliko i sudska bitka za skrbnštvo nad njihovim sinom.  'I kad je ova sutkinja izgovarala, kad sam vidila da udara s tim čekićem ''Gotovo, skrbništvo majci, alimentacija toliko i toliko'', samo tog se sjećam znam da je on izašao i ja sam samo rekla sutkinji ''Hvala vam što ste me prvi put nakon 6 godina tretirali kao čovjeka!'', otkrila je Anđa Marić.

Prvo mjesto, i to bez konkurencije, zauzeli su Vlatka Pokos i Dikan Radeljak. Najprljaviji domaći razvod nije se stišavao mjesecima. Čitale su se intimne SMS poruke, iznosio prljavi veš, popis Vlatkinih gaćica i ostalog rublja, uvrede, javno sramoćenje, i međusobno optuživanje.

'Ja šutim i trpim, teror svakodnevni, danonoćni, dobivam dnevno pet do deset odvratnih i uvredljivih poruka i ima sigurno arhivu od jedno 50ak mailova. Strašno je gledati na koji način ljudi komentiraju vaš život i na koji se način mediji bave vašim životom jer to što se događalo je užasno bolno', otkrila je Vlatka Pokos.

Teško da će ijedan sljedeći celebrity razvod skinuti s trona ovaj Vlatke i Dikana no čini se da se od ovog javnog blaćenja i vrijeđanja nitko nije proslavio u pozitivnom smislu. No od bolnih celebrity razvoda mi ipak više volimo raskošna bajkovita vjenčanja naših zvijezda u kojima se ljubavi i sreći ne nazire kraj.
 

Više o najprljavijim domaćim razvodima pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene