"Zvijezde pod zvijezdama"

Konačno otkrio! Cetinski progovorio o velikoj životnoj promjeni

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevač je početkom ljeta donio veliku odluku te se nakon 25 godina iz Zagreba preselio natrag u rodnu Istru. Otkrio nam je zašto je donio tu odluku.

Koncertni program koji na spektakularne pozornice pod vedrim nebom dovodi vodeća imena domaće glazbene scene sjajnim nastupom zaključio je Tony Cetinski. Pjevač je početkom ljeta donio veliku odluku te se nakon 25 godina iz Zagreba preselio natrag u rodnu Istru. A samo za IN magazin otkriva kako je supruzi Dubravki i njemu prošla prilagodba na novi stil života.

Pogledaj i ovo Tony Cetinski (FOTO: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL) ''na žalost dušmana'' Cetinski o najtežem danu u životu: "Svjedok mi je Bog. Nisam bio ni drogiran, ni pijan, išao sam osam na sat"

"Prvenstveno mir, da budem bliže roditeljima jer su sad već stariji. U Zagrebu mi je sve bilo užurbano i tako sam stalno u autu, sve mi je bilo ono, došao s puta, ušao u stan, promijenio stvari iz kofera i sutradan išao dalje. Sve je bilo u proputovanju. Sve se svodilo na to da mi je auto i stan pa sam rekao – ako je tako, onda bolje da mi je auto i stan u mom Rovinju", priča Tony.

Na novi stil života odlično se priviknula i supruga Dubravka. Kako je rodom iz Vinkovaca, naviknuta je živjeti u manjoj sredini. "Ona je isto pobornik manje sredine i to mi je bilo utoliko lakše i draže i odlučiti", objasnio je glazbenik. Ove zime Dubravka i Toni proslavit će četvrtu godišnjicu braka, i to putovanjem ili lijepom večerom. Iako iz prethodna dva braka ima dvoje djece, u jednom je intervjuu izjavio kako bi s Dubravkom želio još dvoje.

Novi, mirniji tempo života inspirirao je Tonyja pa trenutačno s provjerenim hitmakerima radi na novom albumu, koji možemo očekivati do kraja godine. Otkrio nam je i kako se vidi jednog dana, u starosti, a što je još rekao, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene