'Ona je uvijek tu'

Otkrio kako mu je u bračnom životu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Koncertnom arenom Bundekfesta ovog su vikenda vladali hitovi Tonija Cetinskog. Publika je uglas pjevala stare, ali i nove pjesme omiljenog pjevača.

Svojim sad već evergreenima, po tko zna koji put, Tony Cetinski zapalio je publiku. Baš poput prošlosti, i Tonyjeva budućnost izgleda blistavo. Naime, uskoro će objaviti novi singl, duet sa Željkom Joksimovićem, za koji već sad možemo pretpostaviti da će biti hit u cijeloj regiji.

Pogledaj i ovo Tony Cetinski Zaustavljali ga na ulici Tony Cetinski snimljen prvi put nakon otkazivanja koncerta, njegov izraz lica govori kako se nakon svega osjeća

Tajnovit je bio Toni, no ne krije da će s poznatim srbijanskim pjevačem uskoro krenuti na zajedničku turneju. Čini se da su ovi šarmeri dobitna kombincija.

Tony Cetinski: Boris Novković i ja smo gospodari prstenova!

'Shvatili smo da bi bilo interesantno, ne samo da on meni gostuje ili ja njemu na koncertu, nego da možda narpavimo baš i zajedničku turneju. Vidjet ćemo. U Novom sadu imamo nekakvu štih probu iako ne bi htio da ispadne da je u Novom sadu test nekakav ali ovo je prvi put da se udružujemo', kaže Toni.

Toni je na zagrebačkom koncertu izveo i svoje pjesme novijeg datuma, pa tako i posljednji singl ''Ženu nad ženama''. Iako je iza njega gotovo 30 godina glazbenog radnog staža, kad izvodi nove pjesme, od treme ne može pobjeći.

'Naravno da uvijek postoji mali strah, pogotovo u početku, kako će uistinu pjesma proć na terenu, ne ono kako se nekad prezentira u medijima. To je kao da se ispočetka dokazuješ', dodaje.

Mala pomoć stiže od sina Christiana i kćeri Pije, koji mogu prepoznati potencijalne hitove kao pretpremijerni slušatelji Tonijevih novih pjesama.

'Sin je još ko klinac izgađo par singlova. Pia isto. Ona je ''Kriv'' odredila, bila joj je najbolja sa prošlog albuma a mali je imao ''Čovjek od leda'' da bi to mogao biti hit.', objašnjava Toni.

Toni je danas u sretnom braku s Dubravkom, koja mu je najveća podrška.

Dobro. Super je u braku. Odlično. Ona je uvijek tu', kaže Toni.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene