Pred kamerama

Tony Cetinski: 'Baš je dobro biti zaljubljen u damu!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U utorak navečer Kristina Bradač predstavila je svoju prvu kolekciju dizajnerskih torbi. Tom prilikom brojne slavne osobe došle su je podržati, a među njima je bio i Tony Cetinski s djevojkom Dubravkom.

Žene ih obožavaju, stalno obnavljaju svoje kolekcije i uvijek ih žele što više. Pogađate, riječ je o cipelama i torbicama. Dobre štikle ili fantastična torbica? Izbor - nimalo lagan!

Pogledaj i ovo Tony Cetinski ''pratite nas i dalje!'' Cetinski se oglasio poslije snimke svog nezgodnog pada na pozornici, pokušao je objasniti što se tu zapravo dogodilo!

'Zapravo volim i jedne i druge, ali gledam čega imam više, više imam cipela, tako da cipele', kaže Anita Dujić.

Na promociji je bio i Tony Cetinski sa svojom djevojkom Dubravkom, a nju je opisao riječima bezvremenskog hita Zdravka Čolića: 'Ona je klasična djevojka, ima torbice, kremice, parfemići, baš je dobro biti zaljubljen u damu, znaš to ti je ta pjesma', rekao je pjevač sa osmijehom.

>> Prva kolekcija Kristine Bradač: Torbe za samosvjesne žene koje prihvaćaju modne izazove

'Cipele i torbe, kada imate dobru cipelu i torbu, riješena je stvar', misli pak Severina.

Kristina Bradač svojim je prijateljicama oduvijek govorila - možeš nositi samo majicu i traperice, ali ako imaš dobru torbu, dobro si odjevena. Kad je svoju fascinaciju leptirima pretočila u svoju prvu kolekciju torbica, napravila je, čini se, pun pogodak.

'Vjerujem u domaći proizvod, i vjerujem u domaći dizajn. I vjerujem u Kristinu, mislim da ima puno ideja, ona se fantastično oblači i znala sam da će njezine torbe biti takve', kaže Severina.

'Dosta su odraz njene estetike, malo su onako djevojačke, malo su rock and roll, malo su boho, malo damske', smatra pak Sanja Duggan.

'To je jesen, zima kao što je ova i proljeće, ljeto. A planiram napraviti i neke možda mini male kolekcije između, možda neki special edition i tak nešto', objašnjava dizajnerica.

Milana Vlaović: Uvijek treba raditi pauze u poslu

Iako ideja ima na pretek, nije ju, kaže, strah ni ako se dogodi manjak kreativnosti. Vrlo normalna stvar za takav posao, kaže spisateljica i Kristinina prijateljica Milana Vlaović koja je također došla na promociju torbica.

'Ja sam uvijek radila pauze, nikada nisam pisala knjige godinu za godinu. Dakle, prvi put je pauza trajala čak 4 godine, drugi put je traja dvije godine. I kako sam posljednju knjigu objavila ove godine sada je red da s tim stanem', kaže Milana.

Anita Dujić Veljača o medenom mjesecu

Kristinine torbice došla je pogledati i novopečena supruga Anita Dujić Veljača. Svadbeni dojmovi već su se slegli, a počelo je planiranje medenog mjeseca.

'Početkom prvog negdje, negdje ćemo produžetak kao Božićnih bladana ćemo negdje u toplije krajeve. Kad ovdje bude snijeg, tmurno i sivo, mi ćemo negdje na kupanjac', kaže Anita Dujić.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene