Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Popularni splitski glazbenik nikad ne bi zamijenio rodni grad nekom drugom adresom.


Najpoznatija hrvatska koncertna dvorana, ona Vatroslava Lisinskog, će 24. ožujka biti u znaku Tončija Huljića i Madre Badesse. Popularni splitski glazbenik i njegovi gosti te večeri pripremaju pravu glazbenu poslasticu.

Vezani članci Cijepljenje u Spaladium areni Dr. Marko Rađa: ''Mogu reći da sam zapravo optimističan, samo kad bismo tjedan-dva stali na balun'' Cijepljenje u Spaladium areni Još jedan neslavni promašaj platforme Cijepise: U Splitu pozvano gotovo pet puta manje ljudi

'Svi zapravo imaju u glavi jedno pitanje, 'što mi to dolazimo slušati i gledati, film, pa koncert, pa Petar Grašo, pa Maksim Mrvica, kakav je to lonac?'. Ali vjerujte, za tim loncem sam ja kuhar i to će biti vrlo interesantno', kaže Tonči Huljić.

Nakon Zagreba, Huljića čekaju i veliki koncerti u Sarajevu te Beogradu, koji će se, kaže, razlikovati od grada do grada.

Na pitanje kako bi reagirao da mu je netko na početku skladateljske karijere rekao da će danas nastupati kao pjevač, odgovara.

'Svi autori zapravo imaju tu jednu veliku boljku, svi bi autori htjeli biti pjevači i svi bi pjevači htjeli biti autori, to je uvijek bilo tako. Nitko nije zadovoljan samo s onime što je'.

VIDEO Tonči Huljić poručuje: 'Nisam papak!'

Iako uživa u svojoj samostalnoj karijeri, neke marketinške strane ovog posla mu, kaže, teško padaju.

'Ja bih najradije šetao u mudantama i donjoj majici po stanu, pisao pjesme i ne javljao se na telefon, to mi je najjednostavnije. Ovo ostalo mi nije jednostavno, ali što sam tražio, to sam dobio', priznaje.

53-godišnji Splićanin, priznaje, nikad ne bi zamijenio rodni grad nekom drugom adresom.

'Zato što je Split najnormalnije mjesto na kugli zemaljskoj za živjet. Normalnija mjesta od njega su samo ona još manja, sa po 200-300 do 1000 stanovnika. Probao sam živjeti u drugim gradovima i jednostavno se razbolim', priznaje Tonči.

A što je još otkrio novinaru Gordanu Vasilju saznajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook