Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tonči Huljić i Branko Đurić progovorili su o svojoj suradnji na projektu o kojem ćete zasigurno još puno čuti.


Izlazak novi album Tončija Huljića & Madre Badesse naslova 'Galama' očekuje u svibnju. Novi cd pratit će i nesvakidašnja promocija na ovim prostorima.

Vezani članci Danijela Martinović Danijela se oglasila nakon vijesti o imenu koje su Grašo i Hana odabrali za kćer, i njoj je dobro poznato! Tonči Huljić, Petar Grašo Tonči Huljić iskreno rekao zašto se ljuti na zeta Petra Grašu: ''Nema potrebe za time toliko, sve sam obradio u spotu''

'Iz iskustva koje imam s pjevačima, Bog obično da glas krivim ljudima'

'Zapravo, ja ću tu biti kao Rihanna, jer je namjera da sve pjesme budu kao spotovi. Za sada je već snimljeno 7 spotova, ostalo ih je još 5. Tih 5 bi trebalo biti objedinjeno u jednu dokumentarističku cjelinu', rekao je Tonči.

A onda na jesen kreće i snimanje crno-humorne drame bazirane na svjetskoj krizi. Zajedničku ideju Huljića i redatelja svih njegovih spotova Marija Grabovca, realizirat će slavni Branko Đurić Đuro.
Do suradnje dvojice velikih majstora došlo je preko zajedničkih poslovnih partnera iz Rumunjske.

'S Tončijem se poznajem dugo godina, rekord nam je bio, recimo 5 riječi da smo progovorili skupa. Evo, prvi put da smo progovorili više od 5 riječi i evo nas zajedno u ozbiljnom projektu, rekao je Branko Đurić.

I tako se ovih dana u Huljićevom obiteljskom gnijezdu u Splitu stvara ozbiljna filmska priča.

'Korak po korak, spot jedan, spot drugi, došli smo na ideju da bi to nekako valjalo pretvorit u možda nešto malo više i rodila se ta nekakva ideja o tom glazbeno-dokumentarnom igranom filmu', rekao je Mario Grabovac.

51-godišnji sarajevski glumac sa slovenskom adresom koji je radio s brojnim holivudskim zvijezdama A liste trenutno ima pune ruke posla, radi kazališnu predstavu, priprema novi album sa svojim bendom Bombaj štampa, a u Split je stigao sa snimanja filma na Siciliji.

'Došao sam prekjučer sa Sicilije, snimam neki američki film tamo. Igraju Eric Roberts, Armand Assante, Sean Young', rekao je Branko.

Iako je tek u povojima, već sada smo sigurni da će uradak zasigurno pobuditi veliki interes javnosti.
Prilog u cijelosti pogledajte u In Magazinu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju