'Ajvar' je naziv novog hita Tončija Huljića i Madre Badesse za koji su ovih dana snimili i urnebesan videospot.


'Trudim se da sve ovo skup', poručuje Tonči Huljić o svojem novom projektu za pjesmui 'Ajvar' koju je otpjevao mladi Makedonac Emil Arsov.

Vezani članci Tonči Huljić Huljić želi pokrenuti akciju za obnovu zagrebačke katedrale: ''Ona je narušena i zaslužuje spot'' Slika nije dostupna Ćelav i tetoviran: Tonči Huljić promijenio je imidž, i to zbog posebnog razloga

'Pokušavamo ga adaptirat. On je Makedonac, govori makedonski pa mu je takav i naglasak. Nije jednostavna transformacija Makedonca u Dalmatinca i to nikad na kraju neće biti izvedeno. Možda će to Dalmatincima smetat, ali drugima neće', kaže Huljić. Njegovu glazbu počeli su, kaže, kopirati u Italiji, Francuskoj, Brazilu.

Osim za svoj bend, neumorni Tonči je u samo posljednjih mjesec dana napisao i nove hitove za Jelenu Rozgu, Jolu, grupu Magazin i Marka Pecotića Pecu.

'Zato što ja stojim doma i pišem pjesme. To mi je nekako najzabavnije. Mislim da me Bog zbog toga poslao na Zemlju. Znam da će se neka glasna manjina buniti zbog toga i još više ljutiti na Boga, ali nekako mi se čini da je to ta moja vokacija', praiča.

>> Dolazi pojačanje: Novo ime je 25-godišnji Makedonac Emil!

Gotovo svaki njegov uradak digne medijsku prašinu, iako se on, tvrdi, nikad nije prvi u nikoga dirao.

'Ja ne znam zašto se oni uzbuđuju, niti ja koga diram, niti me interesira što drugi rade. Svima Bog dao zdravlje, neka su živi, zdravi i veseli i neka imaju para i neka žive od toga što rade. Kada bih obraćao pažnju na te likove, samo bi im radio reklamu', kaže Huljić.

Premijeru spota za hit 'Ajvar' možete pogledati ovog ponedjeljka, 1. srpnja na našem portalu Dnevnik.hr.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook