Izvan terena

Košarkaš Tomislav Zubčić: ˝Ubojica dječjeg lica˝

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tomislav Zupčić zbog disciplinskog postupka dobio je raskid ugovora s Cedevitom, nakon čega mu se život u potpunosti promijenio.

Iako ponosno nosi nadimak ˝Ubojica dječjeg lica˝, kad ga vidite izvan terena, Tomislav Zubčić ne djeluje nimalo opasno. No na terenu je, pak, sasvim druga priča.

Pogledaj i ovo Tomislav i Matea Zubčić Najvažnija životna avantura Košarkaš Tomislav i supruga Matea čekaju prinovu, a otkrili su nam kako su odabrali ime za djevojčicu

'Ja sam iz jedne obitelji koja cijeni sve što ima, koja je naučila i da nema i da ima, cijenili smo i kad nismo i mali i sad kad imamo, hvala Bogu', kaže.

Skromnost je tek jedna od vrijednosti kojima ga je naučila njegova obitelj, koja mu je, kako kaže, uvijek bila najveća potpora.

A osim na košarkaškom terenu, ovog 212 cm visokog košarkaša možete pronaći i u boksačkoj dvorani. S obzirom na to da su mi rukavice ipak poznatije od košarkaške lopte, Zubčić je rado prihvatio ponuđeni izazov.

Boks je Tomislavu zasigurno bio dobar ispušni ventil i u proteklih mjesec i pol dana, kad je zbog disciplinskog postupka dobio raskid ugovora s Cedevitom, nakon čega mu se život u potpunosti promijenio.

'Nije ugodno kad se dogodi nekom sportašu, međutim, to je bila trenerova odluka, ja sam stao, morao sam stati iza nje, nisam tu ništa mogao, ali kao što sam rekao na svojoj Facebook stranici, ja sam čistog obraza i idem korakom dalje', objašnjava.

Medijske naslove, poput onih da se nije slagao s ostatkom momčadi, nije želio komentirati.

'Inače se jesam družio, ali sad nemam nikakvu komunikaciju s njima, jedino imam komunikaciju kad dođem na svoj termin u dvoranu Cedevite, pozdravim i to je to', kaže.

A što je još otkrio pogledajte u prilogu IN Magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene