Političari, pjevačice...

Nije Karamarko jedini: Poznati Hrvati koji su se vjenčali u tajnosti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vijest da se vjenčao s atraktivnom odabranicom Anom Šarić predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko otkrio je upravo pred kamerama Nove TV. Vjenčanje je prema najavama održano daleko od očiju javnosti, na maloj intimnoj svečanosti.

U novozagrebačkom kvartu Sigetu u Crkvi Svetoga Križa bračne zavjete izmijenili su Tomislav Karamarko i njegova dugogodišnja odabranica Ana Šarić. Iako su se vjenčali u nedjelju, za brak su mediji doznali tek jučer kada je u intervjuu Novoj TV Tomislav Karamarko otkrio sretnu vijest. Otad na stranice njegove odabranice na poznatoj društvenoj mreži ne prestaju stizati čestitke.

Pogledaj i ovo Nina Badrić i Andrej Plenković - 1 Njezin je obožavatelj? Evo kako je Andrej Plenković reagirao kada je ugledao Ninu Badrić u jednom kafiću, pala je i zajednička fotografija!

Danijela Martinović i Petar Grašo - vjenčanje nakon 20 godina veze  

Uopće ne sumnjamo u to da je Ana na svadbi blistala. Uostalom, otkad se prvi put u javnosti pojavila u društvu predsjednika HDZ-a na pulskoj kulturnoj manifestaciji "Čarolija Izraela" atraktivna Ana poznata je po elegantnom stilu, koji je donekle, s obzirom na njezinu atraktivnu građu, čak i konzervativan, ponajviše zbog uspješne karijere PR stručnjakinje.

Vjenčanja u tajnosti

Prije ovog vjenčanja, obavljenog daleko od očiju javnosti, na slične su se intimne ceremonije odlučili i mnogi poznati Hrvati. Vjerojatno najpoznatije vjenčanje, kada mladenka nije htjela nijedan djelić ceremonije podijeliti sa znatiželjnicima je svadba kćerke košarkaške legende Andre Knege.

Mirna nam je otkrila najveći problem s vjenčanja i gdje će na medeni mjesec

Andrea Knego sudbonosno da 2009. godine izrekla je poduzetniku Borisu Vidiću, a bijeli kišobrani spriječili su brojne okupljene pripadnike medija da fotografiraju i najmanji detalj s raskošnog vjenčanja.

Veo tajnosti obavio je i svadbu danas bivših supružnika Nine Badrić i Bernarda Krasnića. Par se 2006. godine vjenčao na imanju u Istri. No, novinari, koji su satima čekali, u redakcije su se vratili samo s putnim troškovima.

Frano oženio 30 godina mlađu Beograđanku!

Malo tko se toliko trudio da se o svadbi ništa ne dozna kao sada već bivši glumački bračni par Jelena Veljača i Janko Popović Volarić. Svim uzvanicima na svadbi bilo je zabranjeno išta otkriti o vjenčanju, a s restoranom je potpisan ugovor kako nikom ne bi dali informaciju o jelovniku.

Ipak, fotografi i novinari nisu uzalud na Štefanje po hladnoći čekali na Cmroku jer su im mladenci poslali vodu, šampanjac, rakiju i kolače.

Koji su se još poznati Hrvati i Hrvatice vjenčali u tajnosti, daleko od očiju javnosti pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene