Napetost raste!

Turbulentni dani na Farmi: Suze, smijeh i tenzije eskalirale su u svađu, a tu su i tajni farmeri!

Novi problemi na Farmi Novi problemi na Farmi In Magazin 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Novi problemi na Farmi Novi problemi na Farmi Novi problemi na Farmi Novi problemi na Farmi Novi problemi na Farmi Novi problemi na Farmi Novi problemi na Farmi Novi problemi na Farmi Novi problemi na Farmi Novi problemi na Farmi +4 Novi problemi na Farmi Galerija

Iza naših farmera nekoliko je turbulentnih dana. Bilo je suza, smijeha i tenzija koje su eskalirale u svađu. Mnogo se toga dogodilo - mijenjanje duelista pa duel iz kojeg je ispala Andrijana, koja zapravo nije ispala, već je postala tajni farmer, i to s Tomislavom, kojeg su farmeri prepoznali kao najveću prijetnju.

Nevolje su počele kad je Zdenka postala gazdarica, a farmeri se pobunili da nemaju nimalo vremena za odmor. Josip je bio najglasniji među njima i tenzije su eskalirale u svađu, pa je Zdenka promijenila svoju odluku i za prvog duelista. Umjesto Silvija, koji joj je bio trn u oku jer, kako kaže, najviše jede, a najmanje radi, odabrala je Josipa.

"Samo je jedan bio protiv mene, meni je žao. Razumijem.
Pretpostavio sam to još jučer, moje su se sumnje obistinile. Kažem, sumnjao sam cijeli tjedan. Mislim da sam se ja ovdje pokazao kao radnik, ali znam da me ima na piku od starta, pa sam pretpostavio da ću ipak biti ja", izjavio je.

Josip je tada kao drugu duelisticu izabrao Andrijanu, koju je pomoću duela izbacio iz Farme. I tako je Andrijana napustila Farmu, a pridružio joj se i Tomislav, koji je, netom prije duela, u igri kamenčića prepoznat kao najveća prijetnja, pa su ga time farmeri nehotice izbacili iz Farme.

Na Farmi je zavladala napetost. No snuždeni farmeri ne znaju da Andrijana i Tomislav nisu otišli baš toliko daleko. I dok ostali tuguju za Tomom i Andrijanom, oni pak kao tajni farmeri povlače konce iza kulisa.

"Ovim dogovorom o izboru gazde sigurno ćemo unijeti nemir i neslogu na Farmu, a onda ćemo vidjeti tko zna plivati u mulju", poručili su.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene