Dalibor Petko dao je sjajan izazov Marku Tolji, Jacquesu Houdeku i Damiru Kedži. Morali su prezentirati zadanu divu svojim kolegama.


Trojica pjevača u ovotjednom izdanju zabavno-glazbenog showa IN magazina 'Petkom s Petkom' pokazali su svoje glumačke talente. Naime, Dalibor Petko dao je sjajan izazov Marku Tolji, Jacquesu Houdeku i Damiru Kedži. Morali su prezentirat zadanu divu svojim kolegama.

Vezani članci Josipa Lisac Josipa Lisac prokomentirala izvedbu himne Lady Gage pa se usporedila s njom: "Tek kad vani vidiš nešto lijepo, shvatiš da to već imaš doma" Mario Roth, Antonija Šola, Joško Čagalj Jole i Ana Rucner Domaće zvijezde otkrile kako izgledaju blagdani u njihovom domu kao i kakve božićne poklone biraju

Josipa Lisac, Maja Šuput, Vlatka i Tajči samo su neke od pjevačica koje su Houdek, Tolja i Keđo morali imitirati. Do suza su nasmijali Petka i Mineu, a sigurni smo da će i vas oduševiti svojim izvedbama.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.