Dalibor Petko dao je sjajan izazov Marku Tolji, Jacquesu Houdeku i Damiru Kedži. Morali su prezentirati zadanu divu svojim kolegama.


Trojica pjevača u ovotjednom izdanju zabavno-glazbenog showa IN magazina 'Petkom s Petkom' pokazali su svoje glumačke talente. Naime, Dalibor Petko dao je sjajan izazov Marku Tolji, Jacquesu Houdeku i Damiru Kedži. Morali su prezentirat zadanu divu svojim kolegama.

Vezani članci Istražili smo tko su roditelji naših slavnih - 7 Roditelji domaćih zvijezda progovorili o svojoj djeci: "Kao dijete je bio dobar, sad je možda neposlušan" Jacques Houdek - 3 Dok publici priprema jedinstveni glazbeni show, Jacques progovorio o svojim najvećim strahovima

Josipa Lisac, Maja Šuput, Vlatka i Tajči samo su neke od pjevačica koje su Houdek, Tolja i Keđo morali imitirati. Do suza su nasmijali Petka i Mineu, a sigurni smo da će i vas oduševiti svojim izvedbama.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.