Čini se kako je stigla nova generacija žena nogometaša.

Galerija


O našim se reprezentativcima zna sve. O njihovim djevojkama i suprugama gotovo ništa. Čini se kako je stigla nova generacija žena nogometaša. Nekad su, osim za loptom, dečki trčali samo za manekenkama koje su svakodnevno bile u medijima. Danas je situacija drugačija. S diplomama u rukama, vlastitim karijerama i znatno povučenije, ove su seksi dame osvojile srca vatrenih. Koje bi od njih bez problema, zahvaljujući svojem seksepilu, mogle biti manekenke i missice?

Ivana Vida, bivša Kraljica Hrvatske

Vezani članci Slavlje Vatrenih u restoranu Okrugljak (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Nitko nije lud da spava: Vatreni poslije neopisivog dočeka na trgu feštu nastavili u restoranu s ljepšim polovicama Hrvatske Wagsice 1 (Foto: Instagram) Napokon zajednička fotografija najpoznatijih djevojaka i žena hrvatskih reprezentativaca!

Ona je jedina missica među novom generacijom supruga nogometaša, no nikako nije tipična. Vrlo brzo nakon osvajanja krune, Ivana se povukla iz javnosti. Živi mirnim obiteljskim životom, koji, za razliku od mnogih, ne objavljuje javno na društvenim mrežama. "Domagoj je nježan i jako pažljiv i drži me kao kraljicu", ističe Ivana. Na dan vjenčanja plavu kosu zamijenila je smeđim izdanjem, a mnogi se slažu kako joj taj prirodniji izgled znatno bolje odgovara. "Vida definitivno ima bolju frizuru od svog muža. Jako draga i simpatična cura", otkrio je modni dizajner Aleksandar Šekuljica.

Hrvatske Wagsice (Foto: Instagram)
Ivana Vida, Domagoj Vida (Foto:Nel Pavletic/PIXSELL) Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Izabel Kovačić, supruga Matea Kovačića

Osam godina veze i nogometno vjenčanje godine. Lijepa Izabel, Matea je osvojila još u srednjoj školi, a skladni se par često nalazi na listama najljepših. "Nogomet je bitan, ali ne najbitniji u životu", zaključio je nogometaš Real Madrida. No zasad djece nema na vidiku, a lijepa Izabel ne sjedi doma. Nedavno je završila Ekonomski fakultet te je pokrenula modni brend za najmlađe. S obzirom na njezinu bujnu kosu o kojoj svi govore, ne bi nas čudilo da osmisli i kozmetičku liniju.

"Tko god da je njezin frizer, mislim da mu je najbolja reklama. Izabel je definitivno nova cool djevojka koja se nametnula kao brendsetterica", rekao je o atraktivnoj plavuši Ivan Tandarić.

Adriana Đurđević, djevojka Duje Ćalete-Cara

Zahvaljujući dugoj, plavoj kosi Adrianu često uspoređuju s Izabel. 5 godina starija pravnica svom je dragom potpora na svakom koraku. Premda se o njihovoj vezi ne zna mnogo, Instagram profil vrvi slikama zaljubljenog trendi para. "Trendseterica koja ima neki svoj film, ljudi je prate na Instagramu i djeluje zanimljivo", zaključio je Aleksandar o lijepoj Dubrovčanki.

Raquel Mauri, supruga Ivana Rakitića

Rakitić je dugo osvajao vatrenu Španjolku Raquel. Reklo bi se kako se više namučio oko nje nego oko nogometa. Nakon 7 mjeseci udvaranja i odbijanja, napokon je pristala, a Ivan je od tada ne ispušta iz vida ni na sekundu. "S obzirom na to koliko taj brak traje, mislim da su uspješan par", zaključuje o njima Ivan Tandarić, dok Rakitić ističe kako mu supruga ljubavne poruke šalje na španjolskom, iako dobro zna hrvatski, no stidi ga se pričati.

 

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

Franka Batelić, pjevačica i zaručnica Vedrana Ćorluke

Franka možda nije tipična žena nogometaša, ali supruga bi uskoro mogla postati, jer sve su glasnija šuškanja o vjenčanju Vedrana i Franke. Otkad se pojavila na sceni, Franku prati glas jedne od najljepših Hrvatica, baš kao i Vedrana, jednog od najljepših Hrvata. Nedavno je obnovila pjevačku karijeru, no veseli se i sljedećem koraku - majčinstvu. "Jako su zgodni i razbijaju stereotip. Meni je ona poznatija nego Ćorluka", ističe Ivan Tandarić za ovaj nogometno-raspjevani par.

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Dina Dragija

Srce Tina Jedvaja osvojila je predivna Dina Dragija. Atraktivna plavuša se bavila modelingom, no knjiga joj je bila draža pa se danas može pohvaliti rektorovom nagradom i diplomom studija međunarodnih odnosa i diplomacije. "Lijepo je da se ne zadrže samo na nekom tom blještavilu nego da se prime knjige", zaključuje Aleksandar.

 

A post shared by Tin Jedvaj (@tinjedvaj16) on

Ove djevojke su dokaz da pamet i ljepota idu ruku pod ruku te da samo izgled nije dovoljan. No s obzirom na to koliko su lijepe, prava je šteta što se skrivaju. Što su dečki još komentirali za djevojke, saznajte u videu, a IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV. Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.