Na sudu

Tinina noćna mora se nastavlja: 'Napustila je Hrvatsku, ne osjeća se dobro'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Taman kada smo pomislili kako se slegla prašina izazvana videom eksplicitnog sadržaja Tine Katanić, odvjetnici poznate manekenke su nam potvrdili kako su upoznati s curenjem nastavka kompromitirajućeg videa.

Ono što se samo govorilo po gradskim kuloarima, danas je postalo javno. Noćna mora Tine Katanić nije gotova, štoviše, dobila je svoj nastavak. Poznata domaća manekenka je u teškom psihičkom stanju napustila Hrvatsku nakon seks skandala koji je procurio u javnost, a slučaj je prepustila odvjetnicima koji su došli do potpuno novih saznanja.

Pogledaj i ovo showbuzz Tina na meti Poznate dame o seks skandalu: 'Ljudi su to dočekali na ružan način'

Tina Katanić za Dnevnik.hr o seks videu: 'Osjećam se poniženo'

'Danas se dogodilo to da je još jedan filmić došao do nekih segmenata javnosti i ja se nadam da se neće prositi poput prvog. To ćemo pokušati spriječiti s obzirom da je novo. Istražujemo podatke za to, ne bi davala detaljnije informacije o tome', rekla nam je odvjetnica Tine Katanić Tanja Vranjican Đerek.

Do Tinine su odvjetnice stigle i neformalne informacije kako je jedan od trojice mladića sa snimke već bio upetljan u slične radnje. 'Nemamo službenih saznanja, navodno je to već radio samo što se radilo o nekim mladim djevojkama koje su bile iz imućnije obitelji pa je na taj način iskamčio novce, ali nikad se nije radilo o nekoj javnoj osobi pa je to medijski zanimljivo i koristi medije kojim to nudi na prodaju', objašnjava odvjetnica.

OBJAVE SEKS VIDEA U MEDIJIMA 'Razmislite prije objave jer nekome možete život pretvoriti u pakao'

Tinu nije uspio ucijeniti, no isto tako do nje nije uspio doći. Tina je napustila zemlju i potpuno je shrvana razvojem situacije. 'Ona je u lošem psihičkom stanju, izbezumljena je jer ne zna što joj se sprema u budućnosti, što su spremni napraviti ti momci na njezinu štetu. U svakom slučaju se ne osjeća dobro', dodaje Vranjican Đerek.

Što se točno dogodilo Tini Katanić kobne noći u kojoj je snimljen videouradak, očito će se dokazivati na sudu. Pogledajte sve u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene